#Zeki müren lingo lingo şişeler gerÇek taŞ plak kaydi

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı 00:58

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal, Gökdemir'lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna'yla daha da yakınlaştırıyor! İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sö..

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi 03:14

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi

Bugünkü videomuz pizza tarifi. :) Ayrıntıları ile pizza nasıl yapılır, pizzanın hamuru nasıl hazırlanır ve gerçek pizza sosunun tarifini sizler için anlattık. Şimdiden afiyet olsun :)..

Tarihin En Küçük Annesi Bugün Böyle Görünüyor, 5 Yaşındaydı 04:14

Tarihin En Küçük Annesi Bugün Böyle Görünüyor, 5 Yaşındaydı

Tarihin En Küçük Annesi Bugün Böyle Görünüyor, 5 Yaşındaydı!.. Duymayan Kalmasın ! .. Lina Medina, Peru'nun Pisco şehrinde yaşayan küçük bir kızdı. Doktorlar Lina Medina'yı gördüğünde şaşkına uğramış ve karnında bir tümö..

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bütün Balığı Yutan Çocuk 00:33

Bütün Balığı Yutan Çocuk

Bir çocuğun elindeki balığı bütün halinde yuttuğu anlar ilk önce herkesi şaşırtmış. Ancak videonun gerçek olmadığını savunanların da haklı sebepleri var. Onlar da balığı yutmaya çalışan çocuğun arkasında bulunan diğer ço..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 6 yıl önce
22 İnanılmaz Mutfak Tüyosu 21:25

22 İnanılmaz Mutfak Tüyosu

Bu muhteşem fikirler mutfakta işinizi kolaylaştıracak! Lekelerden kurtulmayı, mutfak zemininizi ayna gibi parlatmayı, tatlı süslemeyi, sebzeleri gerçek bir şef gibi çabucak soyup doğramayı öğreneceksiniz! ;)..

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı 07:52

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı

Bu video makyajcom tarafından sponsorlu bir videodur.Kanalımda paylaşacağım sponsorlu videolar her zaman için gerçek düşüncelerimi ve gerçekten kullandığım markaları yansıtacak olup;her zaman sizin bilginiz dahilinde ola..

Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Bir Liderin Hikayesi RTE 22:32

Bir Liderin Hikayesi RTE

AK Parti, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı anlatan 22 dakikalık “Bir Liderin Hikayesi” videosu hazırladı.“Milletine aşık bir liderin hikayesi” başlıklı videoda Erdoğan’ın siyasi hayatı görüntülerle anlat..

  • PengoTV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Paranormal Olaylar Sevgililer Günü Katliamı 06:11

Paranormal Olaylar Sevgililer Günü Katliamı

Bu videonun gerçek kişi ve kuruluşlar ile hiç bir alakası yoktur.Dünya çapında kutlanan 14 şubat sevgililer günü ne çekilmiştir.Aldatılanlar, sevinci kursağında kalanlar, sevgilisi olmayanlar, sevdiği kız veya erkek ba..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı Nefes Kesti 02:32

Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı Nefes Kesti

Türkiye'nin ev sahipliğinde 4 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen ve gerçek mühimmatın kullanıldığı Uluslararası Anadolu Ankası Tatbikatı 2018-1 nefes kesti...

Ayısına Sarılıp Yatan Adam 01:09

Ayısına Sarılıp Yatan Adam

Başlığı okuyunca hepinizin aklına oyuncak ayı gelebilir fakat videoda bahsi geçen ayı gerçek ve kocaman pençeleri olan bir ayı. Fakat muhtemelen bakıcısı olan kişiyle aralarında harika bir bağ olduğu kesin..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Televizyon İzleyen Köpeğin Sinirlenmesi 01:52

Televizyon İzleyen Köpeğin Sinirlenmesi

Televizyondaki hayvanları gerçek sanan köpeğin dikkati..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mucizeler Parkı Türkçe Dublaj Fragman 01:44

Mucizeler Parkı Türkçe Dublaj Fragman

MUCİZELER PARKI YAKINDA SİNEMALARDA Mucizelere inanır mısınız? Yakında hepsi MucizelerParkıFilmi ile gerçek olacak!..

Boy Erased Orijinal Fragman 02:46

Boy Erased Orijinal Fragman

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm ..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

İsmail Baki'den Adnan Oktar Taklidi 06:47

İsmail Baki'den Adnan Oktar Taklidi

İsmail Baki'nin eskilerde İsmail Baki TV 'de yaptığı kızlar ve bir erkek ile Adnan Oktar'ın gerçek yüzü taklidi...

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..