#Zeki müren lingo lingo şişeler gerÇek taŞ plak kaydi

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını 07:26

Evleneceklerin Yeni Kabusu- Suriye Altını

Son günlerde ayarı gerçek altına göre daha düşük olan Suriye altınları piyasada dolaşıyor. Peki, Suriye altını nasıl anlaşılır? Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli? Sorularımızın cevaplarını..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

Fatura ödeme merkezi dolandırıcıları 02:16

Fatura ödeme merkezi dolandırıcıları

Onlar fatura yatırdıklarını sanıyorlardı ama gerçek bambaşkaydı...

Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

İnternetten araç satanlar dikkat! 01:53

İnternetten araç satanlar dikkat!

İNTERNETTEN ARAC SATANLAR, ÖZELLİKLE SİZLER BU HABERİMİZİ DIKKATLE İZLEYİN! İSTANBULDA BIR CETE, BÜRO TUTUP GERÇEK BİR ŞİRKET GÖRÜNTÜSÜ VERDİ... GÜVEN KAZANDIKTAN SONRA DA ARAC SAHIPLERINI TUZAĞA DÜŞÜRÜP MİLYONLUK VURGUN..

Sırp manken davasında şok gelişme! 01:52

Sırp manken davasında şok gelişme!

SIRP MANKEN TANJA DUKİÇ YÖNETMEN SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETMİŞ,, DAVA AÇMIŞTI.. BUGÜNKÜ DURUŞMADA TELEFON KAYITLARI AÇIKLANDI. VE TÜM DAVANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR GERÇEK ORTAYA ÇIKTI...

Kargo Hırsızı Köpek 00:19

Kargo Hırsızı Köpek

Kargosu teslim edildi görünmesine rağmen kapının önünde bulamayan ev sahibi güvenlik kameralarını incelediğinde gerçek ortaya çıkmış. Evin haylaz köpeği kargoyu alıp arkadaşı ile uzak bir yerlerde parçalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

60 bin liralık çek buldu 01:24

60 bin liralık çek buldu

60 BİN LİRALIK ÇEK BULDU, SAHİBİNİ BULUP TESLİM ETMEK İSTEDİ AMA İŞİ KOLAY DEĞİLDİ... MEBLAĞ YÜKSEK OLUNCA, O ÇEK BENİM DİYEN DE ÇOK OLDU... ÇEKİN GERÇEK SAHİBİYSE SOSYAL MEDYA YARDIMIYLA BULUNDU.....

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Korkulan oldu! 03:38

Korkulan oldu!

TÜRKİYE'NİN GÜNLERDİR BİR NUMARALI KABUSUYDU... O KABUS DÜN AKŞAM SAAT 9'DAN SONRA GERÇEK OLDU... ALEVLER KEMERKÖY TERMİK SANTRALİNE SIÇRADI, ÇALAN SİRENLE BİRLİKTE CEHENNEMDEN KAÇIŞ BAŞLADI...SANTRALİN ÖNCEDEN BOŞALTIL..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Şırnak'ta Bir Kepçe Operatörü Maaşını Alamayınca Sinirlendi Kepçeyle Kamyonları Parçaladı! 01:21

Şırnak'ta Bir Kepçe Operatörü Maaşını Alamayınca Sinirlendi Kepçeyle K

BİLGİSAYAR OYUNU DEĞİL GERÇEK..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Unicornetto Koleksiyonu için hemen tıkla!nhttps://ty.gl/unilever_cornetto_yo..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Büyü sandı, beteri çıktı! 01:08

Büyü sandı, beteri çıktı!

İSTANBUL'DA BİR ADAM, VİLLASININ BAHÇESİNE SEBZE EKİYORDU Kİ, KAZMASINA POŞETE SARILMIŞ BİR ŞEY TAKILDI... BİRİ BÜYÜ YAPIP BAHÇEYE GÖMMÜŞ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA, GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI.....

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Gençler Neden Mutsuz 02:20

Gençler Neden Mutsuz

SOSYAL MEDYA HAYATIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİ... YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE BAZI GENÇLER GERÇEK HAYATTAN KOPUP KENDİLERİNİ SANAL ALEME HAPSETTİ. YALNIZLIK YANINDA DERİN MUTSUZLUK GETİRDİ...

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Öğretmeninin Başına Çöp Poşeti Geçiren Öğrenci 01:12

Öğretmeninin Başına Çöp Poşeti Geçiren Öğrenci

Video temsili çekilmiş olabilir. Videodaki kişi öğretmen olmayabilir. Kaynağa henüz ulaşamadık. İnşallah gerçek değildir.....

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..