#Zekİ mÜren

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Moruk Paranın Rengini Görünce Canlandı 00:35

Moruk Paranın Rengini Görünce Canlandı

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi...

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi 04:28

Mahmut Dede Başbakan Arayınca Ayaklarım Yerden Kesildi

Başbakan Recep Tayip Erdoğan''ın Ordu mitinginde sözünü ettiği ve kendisine selam gönderdiği 84 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, ''Başbakan arayınca ayaklarım yerden kesildi'' dedi...

Kelime Oyunu 00:26

Kelime Oyunu

Okan Bayülgen Zeki Alasya..

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin 01:12

Kazanova Mehmet Sen Neymişsin

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle 56:58

Çarşamba Gecesi 6.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kaplama diş, tren kazası, kozak toplama, mermercilik, hamallık ve kar banyosu konu edilmektedir. Programda ayrıca Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın skeçleri de ye..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:22:08

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

Ne Umduk Ne Bulduk Fragman 04:17

Ne Umduk Ne Bulduk Fragman

Filmin Adı: Ne Umduk Ne Bulduk Yönetmen: Zeki Ökten..

Taze Kan Dedim Bayat Değil 00:43

Taze Kan Dedim Bayat Değil

Bitirim Sosyetede, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı 1973 yapımı macere ve komedi sinema filmi...

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Umduk Ne Bulduk 1976 04:20

Ne Umduk Ne Bulduk 1976

Filmin Adı: Ne Umduk Ne Bulduk Yönetmen: Zeki Ökten Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit..

Bizden Size 1.Bölüm 51:37

Bizden Size 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 6.Bölüm 48:28

Bizden Size 6.Bölüm

Programın 6. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır..

Bizden Size 2.Bölüm 58:09

Bizden Size 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Bizden Size 3.Bölüm 49:35

Bizden Size 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 10.Bölüm 40:23

Bizden Size 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 8.Bölüm 49:39

Bizden Size 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Ertan Anapa, Zaliha, Ersan Erdura ve Arif Sağ’ın sevilen şarkılarına yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı 01:34

Trump Vize Yasaklarına Karşı Çıkan Bakanı Görevden Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yates, yedi Müslüman ülkenin vatandaşl..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bizden Size 9.Bölüm 50:19

Bizden Size 9.Bölüm

Programın 9. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 11.Bölüm 53:21

Bizden Size 11.Bölüm

Programın 11. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce