#Zerin Özer sevildiğini sen bil müzik dinle

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.003 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Selami Şahin  Ben Sevdalı Sen Belalı 06:28

Selami Şahin Ben Sevdalı Sen Belalı

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Emrah Değirmenci - Sen İçimde 03:18

Emrah Değirmenci - Sen İçimde

Emrah Değirmenci - Sen İçimde Dinle Sen İçimde şarkı sözleri ile Tutkunum sana Hiçbirşeyin önemi yok senden başka Aşk ateşiyle yanıyor bedenim Okadar güzel İçinden sadece seni seçtim Şimdi yansada ruhum bedenim ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum 04:26

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum Şarkı Sözleri Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum Sende bütün ümitler,sende bütün özlemler Beni bende arama artık ben..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Merak Etme Sen 03:36

Kıraç - Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine 04:20

Evrencan Gündüz - Sen Beni Yine

Evrencan Gündüz Sen Beni Yine Şarkı Sözü İlk başta çok tatlıydı beşinci aya kadar Sonra gerçek yüzünü gördüm Melek sandığım şeytanın maskesi düşünce Şaşkına dödüm Lan? N’oldu bunaaaa Yapma kardeş, yapma Sen beni y..

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin 05:32

Cengiz Kurtoğlu - Sevmek Kim Sen Kimsin

Çok Kırdın Şu Kalbimi Ben Sedim Sen Kaçtın Kapanmış Yaraları Ben Sardım Sen Açtın Sevgiyi Bilmiyorsan Suç Bendemi Neyleyim Sevmedin Bırakmadın Adam Gibi Seveyim Seven Çeker Acıyı Sevmeyen Ne Bilsin Bana Aşktan Söz Etme ..

İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Cumhurbaşkanı  Sen kimsin ki Türkiye'nin Cumhurbaşkanına Konuşuyorsun 01:31

Cumhurbaşkanı Sen kimsin ki Türkiye'nin Cumhurbaşkanına Konuşuyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'e tepki göstererek, Sen kimsin ki Türkiye'nin Cumhurbaşkanına konuşuyorsun, sen Türkiye'nin Dışişleri Bakanı ile konuş. Haddini bil dedi...

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Tanış - Hep sen 03:10

Ozan Tanış - Hep sen

Hep sen şarkı sözleri ile Olsanda yanımda nefesinle kokunla Baharımda yazımda sarsam seni doya doya Hüzün gelir denizden hafif hafif serinden Senden vazgeçemem sebebimsin bu yüzden Dünüm yarınım hep sen gecem sen gündü..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Parla Sen Küçük Yıldız 03:39

Parla Sen Küçük Yıldız

Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Gökyüzünde yüksekte Elmas gibi parlıyor Parla sen küçük yıldız Ne kadar da güzelsin Güneş battıktan sonra Her yer karardığında Parlarsın ışığınla sen küçük yıldız Parla Güneş..

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen 02:29

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..