#Zerrin Özer bu yaz müzik dinle

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı... 00:21

Herşeye Maydanoz Olma ! Çok Komik ve Acıdı...

Rusyada yaz kampında çocuklarıyla oyunda eğlenirken Amcanın aniden saha çıkıp Şov yapmak istemesi, Biraz pahalıya mal oldu. hazin sonu izleyelim. Amca görev tanımı dahilinde olmayan işlerde çokbilmişlik yapınca...:-D..

  • JokerS tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arı Vız Vız Vız  Çocuk Şarkısı 01:35

Arı Vız Vız Vız Çocuk Şarkısı

ARI VIZ VIZ VIZ ŞARKI SÖZLERİ Yaz geldi çiçekler açtı Arılar hep çalıştı Yaz geldi çiçekler açtı Arılar hep çalıştı Arı vız vız vız Arı vız vız vız Arı vız vız vız Diye çalışır..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim 03:48

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim

SENİ NASIL SEVDİM BİLİYOR MUSUN? KULLARIN TANRIYI SEVDİĞİ GİBİ, SANA HASRET KALDIM, SARILAMADIM, BÜBÜLÜN GÜLE HASRETİ GİBİ, GÖNLÜME NE BAHAR NE DE YAZ GELDİ, NE SESİNİ DUYDUM NE ELİM DEĞDİ, KADER SENİ DEĞİL HEP Çİ..

Şimal - Ferman 03:43

Şimal - Ferman

Şimal Ferman Şarkı Sözleri : Fermanı yazdım oku be kader Gül yüzümüze tek bir sefer Özledim onu çok yapma yeter Yaz bizi sonra da sürgünü ver Örttü rüzgarın esti deli deli Dinmeni bekliyorum Bir haber yolla çok mu zor ..

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı 00:58

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım 00:47

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece 03:49

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 51. yaşına giren Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği muhteşem yaz etkinlikleriyle yazın ilk gününden son gününe kadar farkını ortaya koymaya devam ediyor. Murat Boz konseriyle başlangıç düdüğü ça..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
16 Dilde Despacito Söyleyen Kız 00:59

16 Dilde Despacito Söyleyen Kız

Her yaza mutlaka damga vuran bir şarkı vardır. Bu yaz daha popüleri gelir mi bilmiyoruz ama 2017'nin ilk popüler yaz şarkısı çoktan belli oldu. Her yerde esen 'Despacito' rüzgarından bahsediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri - Olmaz Olmaz 05:18

Azeri - Olmaz Olmaz

Bu dağdan aşmak olmaz Narıncı başmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Allah) Yarlan dalaşmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Leylim) Yarlan dalaşmak olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika’dan Gaziantep’e Uzanan Bakır Aşkı 01:00

Amerika’dan Gaziantep’e Uzanan Bakır Aşkı

Bakır işleme sanatının incelikleri öğrenmek için İndiana'da okuduğu tıp fakültesini bırakan Amerikalı Martin Moon (26), Gaziantep'te bakır işleme sanatını öğreniyor. Moon, 8 yıldır bu meslek için yaz aylarında Gaziantep'..

Muazzez Ersoy  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:26

Muazzez Ersoy Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti Adını andıkça titrerim hala Var mı benim gibi aşka müptela Kara talihimden yine bu yıl..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste 03:12

Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli oldu. Birbirinden heyecanlı sezon finallerinin yanı sıra yaz dizileri de ayın en çok konuşulanları arasında yerini aldı. Ajans Press’in yaptığı medya incelemesine g..

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Kısmet Sevgilim - İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman 01:10

Kısmet Sevgilim İlk Şarkı Türkçe Altyazılı Fragman

Amin, Paris'e taşınan genç bir senaristtir. Yaz tatili için Akdeniz'deki memleketine gider. Zamanını plajlarda ve çocukluk arkadaşları ile barda geçirmektedir. Bir akşam ve şarkı söyleyişini büyüleyici bulduğu Jasmine il..

Mia And Me - 2. Sezon 13. Bölüm 23:28

Mia And Me - 2. Sezon 13. Bölüm

Mia çok mutlu! Sonunda, yaz tatili için büyükbabası Renzo'nun çiftliğine gidebilecek. Minik sevimli hayvanlar ve Saphir at gibi keşfedeceği birçok şey olacak. Yerleşmeye zamanı bile olmadan olumsuzluklar baş göster..

  • ÇocukTV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya Çıktı 05:03

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya

Türkiye'nin en uzun nehri olarak bilinen bin 355 kilometrelik Kızılırmak'ta kuraklık tehlikesi yaşanırken, suların çekilmesiyle kara parçaları ortaya çıktı. Sivas'tan doğup İç Anadolu topraklarını sulayan Türkiye'nin en ..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce