#Zerrin Özer bu Şehirde müzik dinle

Çirkin Ve Cesur 1971 Yılmaz Güney  Sevgi Can Türk Filmi İzle 1:03:50

Çirkin Ve Cesur 1971 Yılmaz Güney Sevgi Can Türk Filmi İzle

Çirkin ve Cesur - Yılmaz Güney & Sevgi Can (1971 - 64 Dk) Filmde, köy yaşamının sıkıntıları konuya alınır.Köy ağasının köylülere yaptığı kötülükleri anlatmaktadır. Bu sıkıntılara karşın Yabancı lakabında ki delikanlının ..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

Fettah Can - Boş Bardak 03:45

Fettah Can - Boş Bardak

Fettah Can - Boş Bardak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün seninle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sürsün isterdim kendimi kandırarak Yalanla yüz göz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi sınırların..

Öykü Gürman - Kül Oldum 04:47

Öykü Gürman - Kül Oldum

Öykü Gürman - Kül Oldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ümidim Tükendi Bitiyor Ardına Bakmadan Gidiyor Söylemeye Dilim Varmıyor Söylediler Yandım Kül Oldum Bir Görünüp Bir Kaybolup Beni Düşürdün Derde Bakışların Gözlerime B..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Gökçe - Sen 03:47

Gökçe - Sen

Gökçe - Sen Şarkı Sözleri Aşığım ben sana Herşeye varım n'olur anla Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum A..

  • PengoTV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Rest - Melekler Söylesin 04:47

Rest - Melekler Söylesin

Melekler Söylesin şarkı sözleri ile Karanlığın içindeyim bıraktığın bu şehirde Geçmişin yüküyleyim yapayalnız gecelerde Unutulmuş yeminlerin günahı o gözlerin Yokluğun cehennem, kal demez cennetim. Son nefesteyim! Yüzü..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon) 04:46

Osman Öztunç - Birader (Yeni Versiyon)

Söz & Müzik: Osman Öztunç Yapım: Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Düzenleme: Fatih Ihlamur Ses Kayıt : Stüdyo Metropol Mix-Mastering : Hasan Bitmez ORKESTRA Perkisyonlar: Cengiz Ercümer Bas Gitar: İsmail Soyber..

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Ferdi Tayfur - Bu Şehir 04:09

Ferdi Tayfur - Bu Şehir

Beni Bu Sehir Boguyor Bilmem Bana Ne Oluyor Coken Karanligin Icinde Umutlarim Tukeniyor Yokum Sanki Bu Sehirde Sehir Benim Icimde Firtinalar Kopariyor Caresiz Yugerimde Gorurde Yangin Otusu Oluyor Obur Torpusu..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe 04:42

Koma Se Bıra - Dön Gel Kürtçe

Güneşe, yıldızlara sorar seni ararım Yağmura, bulutlara sorar seni ararım Yorgunum aramaktan, gördüğüme sormaktan Dön gel bir tanem dön gel Asırlık şu çınara su içtiğim pınara Havadaki turnaya sorar seni ararım Ağaçla..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

TNK - Ruhum Boğaziçi 03:23

TNK - Ruhum Boğaziçi

Köprüler yıkılıyor Aklımla kalbim arasında Bir yanım konuşmuyor Bir yanım çığlık çığlığa Ve neden bu şehirde Her yerde senin izin var? Silmeye yetmiyor Onca yağan yağmurlar Seni çok özledim Seni çok özledim Ruhum bira..