#Zerrin Özer bu Şehirde müzik dinle

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle 2:11:02

Efsane - Legend Türkçe Dublaj Film İzle

1950li yıllarda geçen hikaye ikiz kardeşlerin hayatını anlatmaktadır. Londra’da yaşayan Ronald ve Reginald Kray kardeşler şehirde herkes tarafından bilinen bir çetenin kurucularıdır. İnsanların korktuğu bir örgüt haline ..

  • Film İzle tarafından
  • 36.737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doktor Civanım  Doktor Kemal'in Hastalık Oyunu 03:25

Doktor Civanım Doktor Kemal'in Hastalık Oyunu

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Doktor Civanım  Doktor Kemal'in Köye Gelişi 01:49

Doktor Civanım Doktor Kemal'in Köye Gelişi

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Doktor Civanım  Uyuz Etmeyin Adamı 03:46

Doktor Civanım Uyuz Etmeyin Adamı

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:13

Tokatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Tokatçı izle, Tokatçı full izle, Tokatçı hd izle, 10 Mart 1983 gösterimli merhum kemal sunal filmlerinden tokatçı ile devam ediyoruz. Hasan ağanın kızını yangın bir şekilde aşık olan saf ve temiz huylu osman kızı alamayı..

  • PengoTV tarafından
  • 17.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem 00:53

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem

Almanlar geceleri sokaklara ve duvarlara işeyenlerin idrarını geri gönderen duvar boyası sayesinde şehirde oluşan kirliliğe çözüm bulmuş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da korkutan patlama! 00:31

Adana'da korkutan patlama!

Adana’da yüzü maskeli iki çocuk tarafından polis merkezi arkasına atılan ses bombası şehirde kısa süreli paniğe neden oldu. Patlama şehrin çeşitli yerlerinden duyuldu...

Suudi Arabistan'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı 01:21

Suudi Arabistan'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde ceviz büyüklüğünde dolu yağması nedeniyle onlarca araç hasar görürken, hayvanlar da telef oldu. Suudi Arabistan'ın Medine kentinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Ceviz ve yumurta büyükl..

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Sel Sularındaki Köpeği Kurtaran Muhabir 00:29

Sel Sularındaki Köpeği Kurtaran Muhabir

Amerika Birleşik Devletleri Teksas eyaletinde bulunan San Antonio şehrinde yaşanan yoğun yağışlar ve fırtınalardan dolayı oluşan sel, şehirde hayatı felç etti. San Antonio Express-News muhabiri Alexandro Luna, sel suları..

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Horon Teperken Birden Ateş Etmeye Başlayan Karadenizliler 00:56

Horon Teperken Birden Ateş Etmeye Başlayan Karadenizliler

Sürmene den ince bir horon gösterisinin ardından Karadenizlilerin klasikleşen kutlama stili tabancaylan havaya ateş etme etkinliği gerçekleşiyor dağda bayırda köyde şehirde çatakta batakta her yerde horon edebilen karade..

  • JET TV tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman 02:37

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman

Greg, kendisinden beklenmeyecek biçimde büyük büyükannesinin 90. doğum günü partisine gitmek ister; ve ailesi bu uzun yolculuğa ikna olur. Yine oyunlar çeviren Greg'in asıl amacı bambaşkadır. Büyük büyükannenin yaşadığı ..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

İbi - Vaha Şehri 11:38

İbi - Vaha Şehri

İbi ve arkadaşları, Kalapa Çölü’ndeki son duraklarına gelmişlerdir. Guppa, oyunbazlığı nedeniyle şehirde karmaşaya neden olur. Kahramanlarımız eski bir arkadaşlarıyla karşılaşarak şehirdeki karmaşanın düzelmesine yardım ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi 01:30

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi

Fransa'da koronavirüs yasakları geri geldi. 17 Ekim Cumartesi itibariyle Paris ve 8 şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fransa ayrıca sağlık alanında yeniden OHAL ilan etti...

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi 04:03

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi

Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiği İzmir’de şehrin son durumu havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde aynı karede bir çok binada kurtarma çalışmalarının olduğu gözükürken, çalışmalar nedeniyle şehird..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman 00:30

Rage Pain And A Shocking Arrival Fragman

Sezon Üç, Baykuşlar Mahkemesi olarak bilinen rezil cürüm organizasyonunun perdesini soyacak. Hint Tepesi gevşek durumdaysa, JIM GORDON (Ben McKenzie), Gotham'da bir ödül avcısı olarak kendi eline konulması gerekir. Korku..

Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Yaşam Film İzle 1:46:36

Vahşi Yaşam Film İzle

Vahşi Yaşam hd izle, Baba ve iki oğlu 11 sene boyunca herkesten gizli kaçak yaşamaktadır. Baba Paco eşinden ayrılınca mahkeme kararı ile çocukların annesinde kalma kararı alınır. Fakat Paco bunu kabullenemez oğullarını a..

  • Tv Series tarafından
  • 3.783 görüntüleme
  • 7 yıl önce