#Zerrin Özer obur dünya müzik dinle

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner) 02:42

Gizli Sayılar Film Fragmanı (Kevin Costner)

Gizli Sayılar Filminin Özeti Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA'da büyük işlere imza atmaktalardır. Uzay ve bilimlerinin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çanakkale Zaferi izle 19:05

Çanakkale Zaferi izle

Çanakkale Zaferi adlı bu belgeselde; Osmanlı İmparatorluğu'nun 1. Dünya Savaşı'na girişi, Churchill'in boğazları ele geçirmek amacıyla hazırladığı deniz seferi, Nusret Mayın Gemisi'nin döktüğü 26 mayın ve Türk askerleri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle 51:33

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girmesi, İngiltere'nin Yeni Zelanda ve Avustralya'dan topladığı askerler, Çanakkale Sa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
″Mars’ı Güneş Rüzgarları Kuruttu″ 01:20

″Mars’ı Güneş Rüzgarları Kuruttu″

Mars da bir zamanlar dünyaya benzeyen bir gezegendi. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) Mars'taki uzay aracı Curiosity’nin verilerini değerlendirdiği araştırma sonucuna göre Mars’ı güneş rüzgarları kuruttu...

  • Umut Tv tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Pembe Elması Rekor Kırdı 01:03

Dünyanın En Büyük Pembe Elması Rekor Kırdı

“Pembe Yıldız” olarak bilinen 59.60 karatlık nadir elmas, Hong Kong’da düzenlenen açık artırmada 71 milyon dolara satılarak, bir müzayedede satılan en değerli taş oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Prison Break Season 5 02:28

Prison Break Season 5

Heyecanlı yeni PRISON BREAK serisi Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar ve Paul Adelstein, dünya çapında yeni bir macera için yeniden bir araya geliyor v..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Peru'nun Kokain Vadisindeki Uyuşturucu Hikayeleri 04:17

Peru'nun Kokain Vadisindeki Uyuşturucu Hikayeleri

Peru'nun Kokain Vadisindeki Hikayeler. Dünya kokaininin beşte biri bir vadide üretilir. Kısmen Parlayan Yol ile kontrol Edilen Maoist gerilla, Peru'nun fakir bölgesi Valle de los Ríos Apurímac, Ene y Mantaro, hükümsüzleş..

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle 1:10:24

Selanik'ten Ankara'ya Kemal Atatürk izle

Programda; Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamı, Osmanlı’nın son dönemlerinde ülkenin durumu, 1. Dünya Savaşı ve Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal’in Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için verdiği mücadele ve yaptığı devrimler, ..

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Mt - Minnet Eylemem Trap 02:56

Mt - Minnet Eylemem Trap

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün ..

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Tarihte Bu Ay 29.Bölüm izle 23:16

Tarihte Bu Ay 29.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 29. bölümünde; Malazgirt Meydan Savaşı, Nabizade Nazım, 1. Dünya Savaşı'nda Rus Cephesi, Kurtuluş Savaşı ve Şapka Kanunu konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle 20:14

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; 1. Dünya Savaşı, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtuluşu, Kahramanmaraş'ın işgali, Türk Hukuk İnkılabı ve Türk Medeni Kanunu'nun kabulü konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 39.Bölüm izle 25:32

Tarihte Bu Ay 39.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 39. bölümünde; 2. Meşrutiyet'in ilanı, 1. Dünya Savaşı, Erzurum Kongresi ve Hatay'ın Türkiye'ye katılması konu edilmektedir...

Rihanna Hakkında Bİlinmeyenler 02:33

Rihanna Hakkında Bİlinmeyenler

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna hakkında az bilinen gerçekleri sizin için derledik.İşte Rihanna hakkında az bilinenler.....

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selena Gomez Hakkında Bilmedikleriniz 02:20

Selena Gomez Hakkında Bilmedikleriniz

Selena Gomez hakkında hiç duymadığınız bilgiler sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lady Gaga Hakkında Bilmedikleriniz 02:20

Lady Gaga Hakkında Bilmedikleriniz

Dünyaca tanınmış en renkli şarkıcılardan olan ve farklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Lady Gaga hakkında hiç duymadığınız bilgiler sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spicer: Hitler Bile Kimyasal Silah Kullanmamıştır 01:01

Spicer: Hitler Bile Kimyasal Silah Kullanmamıştır

Beyaz Saray basın sekreteri Sean Spicer, Adolf Hitler'in bile, İkinci Dünya Savaşı'nda kimyasal silahları Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın kendi halkları için kullandığı şekilde kullanmadığını söyledi...

Sessiz Cennet Gazipaşa 2.Bölüm 32:50

Sessiz Cennet Gazipaşa 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Antiocheia Ad Cragum Antik Kenti, Nephelis Antik Kenti, Hasdere Köyü ve Yalan Dünya Mağarası ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

32. Gün-Nessun Dorma 03:40

32. Gün-Nessun Dorma

1990 Dünya Kupası resmi şarkısı Nessun Dorma ...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması 00:48

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..