#Zerrin Özer obur dünya müzik dinle

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda 01:02

Kadir İnanır'dan Filiz Akın'a Elveda

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Edirne Uzunköprü 01:52

Edirne Uzunköprü

Adını Dünya'nın en uzun taş köprüsünden alan Uzunköprü ilçesi. Hakkı Acun ile diğer adı Ergene Köprüsü olan Uzunköprü hakkında yapılan röportaj...

Tanıtayım Kendimi İşte Kartvizitim 00:45

Tanıtayım Kendimi İşte Kartvizitim

Halit Akçatepe - Renkli Dünya..

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle 37:55

5 KW'tan TRT'ye 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; 2. Dünya Savaşı döneminde radyonun önemi ve yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 7.Bölüm İzle 37:06

Ankara 7.Bölüm İzle

Belgeselin “Savaş ve Ötesi adlı 7.bölümünde; 2. Dünya Savaşı sırasında Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylar konu edilmektedir...

Bizim Zamanımız 4.Bölüm İzle 22:29

Bizim Zamanımız 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; 1940'lı yılların Türkiye'si ve 2. Dünya Savaşı'nın Türkiye'ye etkileri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm 23:38

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; İttihat ve Terakki Cemiyeti ile Vatan ve Hürriyet Cemiyeti'nin kurulması, 2. Meşrutiyet'in ilanı, 1. Dünya Savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi kurtarm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi durduramaz 01:35

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi d

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Hollanda'da katılmayı planladığı etkinlik ile ilgili bu ülkedeki siyasilerin olumsuz tavırlarına sert çıkıştı. Aşırı sağcı Özgürlükler Partisi ..

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; 1. Dünya Savaşı'nın başlaması, Almanya'nın Osmanlı Devleti'ni savaşa çekme planları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'nde ve diğer cephelerdeki gö..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
American Assassin Fragmanı 02:27

American Assassin Fragmanı

AMERICAN ASSASSIN, Soğuk Savaş ustası Stan Hurley (Michael Keaton) 'un talimatnamesi uyarınca bir CIA siyah işe alımcısı Mitch Rapp (Dylan O'Brien)' in yükselişini izliyor. Ardından, ikili, askeri ve sivil hedeflere yöne..

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.477 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Kingsman Fragmanı 00:16

Kingsman Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası 01:18

Topkapı Sarayı'nda Bir Zaman Makinası

Alman profesör (Ali Şen), buluşu zaman makinesini Türkiye'de dener. Bizans hazinelerinin yerini bulurlar. Herkesin gözü bu makinededir; Süpermen dedektif Murat'ın (Cüneyt Arkın), ona kazık atan Atak'la Matrak'ın, mafya l..

Başlık Parası Kuru 00:58

Başlık Parası Kuru

Renkli Dünya başrollerini Erol Evgin ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1981 yapımı Türk filmidir. Orhan Aksoy'un yönetmenliğinde çekilen filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur...

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Lionel Messi'ye Pac Man Uyarlaması 00:39

Lionel Messi'ye Pac Man Uyarlaması

Barcelonalı dünya yıldızı Lionel Messi'nin seneler önce attığı golü Pac Man oyununa uyarladılar. İşte o ilginç görüntüler...

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofuoğlu, İspanya'daki Kaza Anını Anlattı 01:26

Sofuoğlu, İspanya'daki Kaza Anını Anlattı

Sezon başında talihsizlikler yaşayan dünya şampiyonu Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da geçirdiği kaza anını anlattı...

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..