#Zerrin Özer obur dünya müzik dinle

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı 01:35

Rusya'da yolcu uçağı iniş yaparken alev aldı

Başkent Moskova'daki Şeremetyevo Havalimanı'na acil iniş yaparken alev alan uçakta bulunanlardan 78 kişi hayatını kaybetti...

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması 01:55

Ozan Tabakasındaki Deliğin Kapanması

Avrupa Birliği’ne bağlı Kopernik Atmosfer Gözlem Servisi, Dünya'da sera gazlarının artmasıyla birlikte ilk kez 1980'lerin ortalarında ortaya çıkan ve canlıları zararlı mor ötesi ışınlardan koruyan Kuzey Kutbu semalarında..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo İçin Hazırladığı Veda Videosu 06:37

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo İçin Hazırladığı Veda Videosu

Real Madrid C. F., Cristiano Ronaldo'nun isteklerine ve isteğine göre, kulübün oyuncunun Juventus F. C'ye gitmesine izin verdiğini bildirir. Real Madrid, bugün dünyanın en iyisi olarak gösterilen ve kulübümüzün tarihini..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle 3:55:31

Yüzüklerin Efendisi 2 İki Kule Türkçe Dublaj Hd İzle

Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan iki kule filmi 2002 yılında yayınlanmış ver dönemin gişe rekorlarını alt üst etmiş bir yapımdır. Filmde orta dünya'da unutulan yeni ırklar kardeşlik bozulup herkesin yoluna..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Alişan Eşi Buse Varol'dan Karnı Burnunda İlk Poz Bebeğin Cinsiyeti 02:31

Alişan Eşi Buse Varol'dan Karnı Burnunda İlk Poz Bebeğin Cinsiyeti

Alişan ile oyuncu Buse Varol 6 Mayıs'ta görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Her fırsatta baba olmak istediğini dile getiren Alişan ile eşi Buse Varol mutlu haberi sosyal medyadan paylaşmışlardı. Alişan eşi ..

  • BETA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik 01:40

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik

Türkiye koronavirüse karşı başarılı sonuçlar veren bir ilacın yerli sentezini üretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın görücüye çıkardığı ilaç kısa süre sonra dünya çapında kullanılmaya başlanacak...

1.7 Milyar Kişi Risk Altında 01:18

1.7 Milyar Kişi Risk Altında

108 adreste koronaya karşı bilim nöbeti sürerken, içlerinden biri çarpıcı bir araştırmaya imza attı. Dünya nüfusunun beşte birinin sağlık sorunlarını nedeniyle risk altında olduğunu öne sürdü. 350 milyon kişininse hastal..

Dünyanın İlk Başarılı Rahim Nakli Yapılan Derya Sert Anne Oldu 01:58

Dünyanın İlk Başarılı Rahim Nakli Yapılan Derya Sert Anne Oldu

Dünyanın ilk başarılı rahim nakli yapılan Derya Sert anne oldu. Türk doktorlarının bu başarısı doğuştan rahmi olmayan kadınlara anne olabilmek için de umut oldu...

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı 04:34

Çevreden topladığı tarihi kalıntılarla köyde müze açtı

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve En iyi korunan 20 kent arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Recai Demirsöz'ün çevreden topladığı tarihi kalıntılarla açtığı müze, 21 yıldır hizmet veriyor...

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman 01:42

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman

iri dünyayı kurtarmak, diğeri yeni bir dünya yaratmak istiyor. Rasmus ve Simone arasındaki savaş, insanlıktan geriye kalanları kurtarmak için verdikleri mücadeleyle tekrar başlıyor. Virüs durdurulabilir. Ama bunun bir b..

Corona Virüse Karşı Şövalye Kaskıyla Alışveriş Yapan Adam 03:23

Corona Virüse Karşı Şövalye Kaskıyla Alışveriş Yapan Adam

Corona virüse karşı dünya çapında önlemler devam ederken , bu adam kendince farklı bir önlem almış. Markete giden adam kafasına şövalye kaskı takmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak 01:18

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak

Dünyanın gözü bir kez daha Rusya'ya çevrildi. Tescili alınan ilk korona aşısının, 40 bin kişide uygulanacağı açıklandı...

Bilim Dünyası Uyardı; Daha Ölümcül Salgınlar Olacak 00:58

Bilim Dünyası Uyardı; Daha Ölümcül Salgınlar Olacak

Koronavirüs dünyadan temizlenmeden, yeni salgınlar adeta sıraya girdi. Bilim dünyası alarm verirken, küresel dayanışma için de çağrıda bulunuldu...

Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 00:53

Erdoğan'dan dünyaya net mesaj!

Erdoğan'dan dünyaya net mesaj!..

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu 02:02

Batı Medyası Macron'u Yerden Yere Vurdu

Dış basın, Doğu Akdeniz'deki gerilimin ardında o ismi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’u gösteriyor. Dünya medyası, Macron'un tansiyonu artıracak hamleler yaptığını belirtirken, ifadeler de çok sert. İşte Fransa'nın..

Koronavirüs damatlara yaradı 04:32

Koronavirüs damatlara yaradı

Evlenecek çiftler koronavirüs tedbirleri gereği düğün, nişan ve kına organizasyonları yapamıyor. Çiftler 1 saat ile sınırlı bir nikah töreniyle dünya evine adım atıyorlar. Bu durum evlilik maliyetini azaltırken esnafı zo..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Kilosu 40 bin liradan satılan safranın hasadı başladı 03:42

Kilosu 40 bin liradan satılan safranın hasadı başladı

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve En iyi korunan 20 kent arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve kilosu 40 bin liradan satılan safran bitkisinin hasadı başladı. Hücre yenileme ve vücut d..

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon 01:43

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon

Dünyanın gözü Türkiye’nin doğalgaz çalışmalarına kilitlendiği süreçte casuslara yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Ülkenin enerji ithalatına ilişkin kozmik bilgileri yabancı bir enerji devrine sızdıran 6 kişilik hüc..

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

Çocukların Ekonomi Tartışması 00:41

Çocukların Ekonomi Tartışması

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oyun oynamak için bir araya gelen bir grup çocuk, oyun oynamayı bırakıp ekonomi ve siyaset konuşmaya başladı. Çocukların, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuları kendilerince masaya yatı..

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle 1:28:39

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle

Kabilesiyle birlikte ilkel bir hayat yaşayan genç büyük bir gürültü ile korkarak saklanmış bir şekilde kendilerini bulduklarında hiçbirşey anlayamazlar. Dünya'dan daha doğrusu diğer insanlardan ayrı yaşadıkları için bron..

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..