#Zerrin Özer obur dünya müzik dinle

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım www.sozlerisozu.com- Bir vurgundu geçtiğim yollar Düşe kalka yaşanır mı öğretir yıllar Ben sensiz..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 5.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Cocuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar

Dönme Dur Az Biraz Dur Dünya Yüzleşme Bak Tedir Ayıbımızla Nasıl Yaşanır Ki Bu Utançla Nasıl Hesap Verme Vaktidir Vicdanımıza Bir Yangının Orta Yerinde Bir Namlunun Ucunda Sönen Hayatlar Tertemiz Hayalleri Ve Ümitleri Ça..

Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  İyi Ki Hayatımdasın 03:56

Mustafa Ceceli İyi Ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsetti..

Sebnem Tovuzlu  Lazım 04:04

Sebnem Tovuzlu Lazım

Canım gözüm dolup gözüm Kısılan sesim ağızım Bana ver bir ümit, tek bir sözünle Gelip yardım etmen lazım Çaresizim neden böyle Döndüm sanki solan güle Kalbime su dök iltifatın ile Sevgim için çiçek lazım Bana sevgini his..

LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada 04:02

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada

Arada Sırada şarkı sözleri ile Dünya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla, kalma böyle Kim var karşımda? sen değilsin Bittin aslında ben de öyle Duyamadım aşktan ara sıra Birkaç yeni kelime yine de Arada sırada, aklı..

Serdar Ortaç - Biz İstemezsek 03:23

Serdar Ortaç - Biz İstemezsek

Biz İstemezsek şarkı sözleri ile Nerede o herkese örnek olan aşk Yeterince dile dolanmadık mı Düşünme yarını, bugünü, dünü Düşüne düşüne zaten çok yorulmadık mı Hadi kal yanımda Helalin söylenmesin Beni de götür yanınd..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Official Music Video © 2020 Kalan ] 03:26

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Offic

Niye çattın kaşlarını Bilmiyom yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli yar Ben düştüm aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsemde m..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

KARA - Yalnız Ben 04:10

KARA - Yalnız Ben

Yalnız Ben şarkı sözleri ile... Renkler düşer gökyüzünden Tükenir karanlık kalır beden Karanlığa adım atıp Yükselirken düşer gibi Yalnız ben yanacağım Yalnız ben yanacağım Artık ben yanacağım Bıraktığın yerden O’du..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020 02:54

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020

Sözleri; Gurbette ömrüm geçecek Bir daracık yerimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Dünya derler o da fani V..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Asmin Ata - Bunca Yıl 02:51

Asmin Ata - Bunca Yıl

Bunca Yıl (Yaprak Gibi) şarkı sözleri ile Maviler saçına düşer Toprağı kanatır Budanır kanatların Anlaşılmaz bunca yıl nasıl Rüzgara kapıldığın Aşk benim tenimi çalıp Korkağı yaratır Islanır yanaklarım Anlaşılmaz bunc..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş 05:22

Mislina Yıldırım - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş

Mevlam Bir Çok Dert Vermiş şarkı sözleri ile Mevlam bir çok dert vermiş Beraber derman vermiş Bu tükenmez derdime Neden ilaç vermemiş Diley diley diley yar Diley diley diley yar Diley diley yar Fanidir dünya fani Alır..