#Zerrin Özer obur dünya müzik dinle

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel  Dombıra Marşı 02:58

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel Dombıra Marşı

Bosna Hersek'te 1943'ten bu yana kutlanan 25 Kasım Devlet Günü için Dombra'nın Türkiye yorumu ile Bosna Marşı hazırlandı. Dombra ezgili Bosna Marşı'nın sözleri; Boşnak hürriyetinin şövalyeleri. Yemin ediyoruz köle olma..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin 05:05

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin

inisınt pipıl are bin kil for no rizin... birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hem kaynaştırıcı hem ingilizce geliştirici bir parça.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip) 02:38

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip)

6 Ocak'ta vizyona girecek Çalgı Çengi İkimiz filminden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li klip geldi. Salih ve Gürkan isimli iki müzisyenin hayatını anlatan film, dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını 02:26

Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını

Niye çattın kaşlarını Bilmiyorum yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı Yolma leyli leyli Ben yandım aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsem de mezarıma Gelme gayrı Gelme leyli leyli....

Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü 01:08

Haiti'de Otobüs Kalabalığın İçine Daldı: 38 ölü

Haiti'de bir otobüsün kalabalığın içine dalması sonucu en az 38 kişi hayatını kaybetti. Olayda çok sayıda kişi de yaralandı. Bölgesel sivil savunma koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, Gonaives kentinde bir yolcu ot..

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Kaç Yıl Geçti  Sezen Aksu 1978 03:10

Kaç Yıl Geçti Sezen Aksu 1978

Nolur sormasınlar bana. Nolur söyletmesinler derdimi. Saklarım ben onu kendime. Yerim kendi kendimi. Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi... ..

Gökhan Özen Kimdir? 01:39

Gökhan Özen Kimdir?

Ahmet Gökhan Özen, Türk şarkıcı, müzisyen, söz yazarı, besteci, aranjör, müzik direktörü ve oyuncu. Eşi: Selen Sevigen Özen (e. 2010) Çocukları: Ada Deren Özen TV şovları: Sevda Çiçeği, Yıldız Masalı, Yalan Dünya..

AYLA  2.Fragmanı 03:23

AYLA 2.Fragmanı

AYLA 2.Fragmanı Yayınlandı. 27 EKİM'DE DÜNYA SİNEMALARINDA YÖNETMEN (DIRECTOR): CAN ULKAY SENARYO (SCREENPLAY BY) : YİĞİT GÜRALP YAPIMCI (PRODUCER): MUSTAFA USLU GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ (DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY): JEAN PAUL SE..

Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi 01:30

Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi

Reynmen’in hem türkiye birincisi olması hem de dünya müzik listesine girmesini sağlayan Ela şarkısına daha önceki vidyomuzda Aleyna Tilki’den gelen tepkiyi sizlerle konuşmuştuk. Şimdi bu tepkilere yeni bir tepki daha gel..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kendi Kendini Soyduran Adam Yakalandı - Röpartaj Adam 01:53

Kendi Kendini Soyduran Adam Yakalandı - Röpartaj Adam

Türkiye ve dünya gündeminden ilginç haberler, komik röportajlar izleyin...

  • JET TV tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Adele - Skyfall (Lyric Video) 04:49

Adele - Skyfall (Lyric Video)

This is the end Bu son Hold your breath and count to ten Nefesini tut ve ona kadar say Feel the Earth move and then Dünyanın hareketini hisset ve sonra da Hear my heart burst again Kalbimin yeniden patlamasını duy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna 03:25

Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna

Can't Remember to Forget You I left a note on my bedpost Said not to repeat yesterday’s mistakes What I tend to do when it comes to you I see only the good, selective memory The way he makes me feel yeah, gotta hold..

  • PengoTV tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PSY - GENTLEMAN M_V 03:53

PSY - GENTLEMAN M_V

Gentleman Centilmen Ah~! allangga molla wae hwakkeun haeya haneun geonji allangga molla wae malkkeum haeya haneun geonji allangga molla arikkari hamyeon kkarihae allangga molla We Like We We We Like Party hae ~..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..