#Zerrin Özer İftira müzik dinle

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu 01:05

Trabzonlu TIR Şoföründen Ay-Yıldız Operasyonu

Haziran ayında Tunceli-Pülümür'de direklere bayrak astığı sırada tepelerde mevzilenen teröristler tarafından kurşun yağmuruna tutulan Trabzonlu tır şoförü Abdullah Özer, bu kez Tunceli-Pülümür karayolundaki tüm direklere..

Çirkin Ve Cesur 1971 Yılmaz Güney  Sevgi Can Türk Filmi İzle 1:03:50

Çirkin Ve Cesur 1971 Yılmaz Güney Sevgi Can Türk Filmi İzle

Çirkin ve Cesur - Yılmaz Güney & Sevgi Can (1971 - 64 Dk) Filmde, köy yaşamının sıkıntıları konuya alınır.Köy ağasının köylülere yaptığı kötülükleri anlatmaktadır. Bu sıkıntılara karşın Yabancı lakabında ki delikanlının ..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Mehmet Ali Erbil'in Kızına Kaç Kızı Babanızın Yatağına Düşürdünüz Diye Sordu!!! 12:39

Mehmet Ali Erbil'in Kızına Kaç Kızı Babanızın Yatağına Düşürdünüz Diye

Televizyonda sabah programına baglanan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil babası ve kardeşiyle çekilen resme yapılan gayri ahlaki yorumla ilgili düşüncelerini belirtti...

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Yenilmez 2 Film İzle 1:37:35

Yenilmez 2 Film İzle

Yenilmez 2 filminin konusunda Buz adam Chambers eski dünya şampiyonudur ve üstüne atılan bir iftira nedeni ile rus hapishanesine atılır. Burada kafes dövüşlerine katılmak zorunda kalacak ve Chambers burada özgürlüğüne ka..

  • PengoTV tarafından
  • 25.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmama Sorar İçki Neden Haram, İbretlik 02:25

Atatürk İmama Sorar İçki Neden Haram, İbretlik

İbretle izleyiniz..BU ülkenin kurucusunun Bilgisini öğrenin. Kuran'a Düşman Diyenler,Kuranı Ezberlemiş bir insana bu iftira atılmaz. KENDİNİ EVLİYA , PEYGAMBER ZANNEDİP ATATÜRKE KAFİR DİNSİZ DİYENLER. ATATÜRKÜN SÖZÜNÜN..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle 1:18:00

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra bir iftira sonucu evinden kovduğu eşine oğlunun öğretmemeni olarak kavuşan bir adamın dram öyküsü.filmin köyü adamı tabancayla intihar eden Turgut Özatay.vasat bir konu olmasına rağmen izlenebilir ..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı 01:00

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı

Başkan Erdoğan ve yakınlarına iftira atan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 359 bin lira tazminat ödeyecek. Kılıçdaroğlu, 2010'dan bu yana Başkan Erdoğan tarafından açılan tazminat davaları için 822 bin 500 TL cezaya mahkûm..

Şok - Seda Sayan’ın Eski Nişanlısı Hapis Cezası Aldı 19:47

Şok - Seda Sayan’ın Eski Nişanlısı Hapis Cezası Aldı

Seda Sayan'ın eski nişanlısı Erkan Çelik, Zuhal Topal'a İftira atmaktan hapis cezası aldı...

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zuhal Topal’ın Paylaşımına Seda Sayan Ne Tepki̇ Verdi̇ 10:31

Zuhal Topal’ın Paylaşımına Seda Sayan Ne Tepki̇ Verdi̇

Seda Sayan, Erkan Çelik'i iftira ile suçlanmasına sebep olan videoya Hadi anam üfürmesinler! Hariçten gazel okumasınlar diyerek tepki gösterdi. Magazin Noteri'nin sunucularından magazin duayeni Ali Eyüboğlu da evlilik..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap 02:36

Atatürke Dil Uzatan Hasan Akara Cevap

Nur cemaati hocalarından olan Hasa Akar Atatürk’ün annesine ağza alınmayacak iftiralar atıyordu. Şunların içine düştükleri çukura bakın: - Kimi Atatürk’ün yatak odasında eşiniyor. - Kimi Atatürk’ün annesine iftira atıyor..

  • ANKA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevginur hemşire o geceyi anlattı! 02:09

Sevginur hemşire o geceyi anlattı!

POLİS EŞİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA BAŞINDAN VURULAN SEVGİNUR HEMŞİRE, HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI. 18 GÜNLÜK EŞİNİN, İNTİHAR ETTİ DİYEREK İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEYEN SEVGİNUR HEMŞİRE, ..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

MHP Lideri Bahçeli'den Atatürk Çıkışı 02:01

MHP Lideri Bahçeli'den Atatürk Çıkışı

TÜRK TARİHİNDEN ÇİRKİN ELİNİZİ ÇEKİN, ZEHİRLİ DİLİNİZİ KESİN Cahillik değilse, kesinlikle düşman sevindiren vatan hainliğidir. Bunlara sesleniyorum. Türk tarihinden çirkin elinizi çekin, zehirli dilinizi kesin. 2. Abdülh..

  • En Yeniler tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor! 05:33

Adı Efsane- Sinan Seyfiden Geçmişin Acısını Çıkarıyor!

Adı Efsane 26. Bölüm'de; Sinan, Reyhan'ın geçmişte yaşananları reddetmemesinden sonra soluğu Seyfi'nin yanında alıyor!, Sinan, Naz'dan geçmişte büyük aşkı Reyhan ve Seyfi arasındaki iftira olayını öğrenmiştir. Reyhan'ın..

  • ANKA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kopuk  Ali Annesine Babasını Soruyor 07:45

Kopuk Ali Annesine Babasını Soruyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kopuk  Ali Babasının Karşısına Çıkıyor 06:14

Kopuk Ali Babasının Karşısına Çıkıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kopuk  Ali Gazinoyu Dağıtıyor 11:51

Kopuk Ali Gazinoyu Dağıtıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..