#Zeynel bey

Ayda'dan iyiyim pozu 03:40

Ayda'dan iyiyim pozu

İzmir Depremi'nde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından kurtarılan Ayda Gezgin ve ağabeyi Atakan Gezgin, Bornova Belediyespor'un antrenmanına konuk oldu...

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü 00:59

İzmir depreminin sembolü İnci depremin ardından ilk kez yürüdü

İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı enkazından 17 saat sonra çıkarılan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Devlet Konservatuvarı 11. sınıf öğrencisi İnci Okan, depremin ardından ilk kez fizik tedavi sayesinde yürüdü...

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Çamlıbel'den Çıktım Yayan Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 08:58

Çamlıbel'den Çıktım Yayan Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

Çamlıbel'den Çıktım Yayan Sözleri Çamlıbel'den çıktım yayan Dayan ey dizlerim dayan Kardaş atlı bacı yayan Nenni nenni, nenni nenni Nenni nenni, nenni bebek oy Bebeğimin beşiği çamdan Yuvarlandı düştü damdan Bey babası..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bol Soğanlı Börülce Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 01:44

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

Bol Soğanlı Börülce Ninnisi Sözleri Ninni de ninni ninnice Bol soğanlı börülce Yesin benim oğlum doyunca Mini mini yavrum ninni Dandini dandini dan ister Bey babasından don ister Basmadan beğenmez oğlum Kadifede..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.373 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman Enver Paşa 02:12

Turkish Military Song - Enver Paşa Marşı -Hoş Gelişler Ola Kahraman En

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe ☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Enver Paşa (Osmanlı Türkçesi: انور پاشا, doğum adı: İsmail Enver, اسماعيل انور‎; 22 Kasım 1881 – 4 Ağustos 1922), Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında etkin olan Osmanlı askeri ve siya..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇ 10:39

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇

Müge ile Mine Mıncır ve komşu köpek Biber’in en yetenekli kedi ve köpek yarışmasına hazırlamak için kolları sıvarlar. Müge ve Mine en yetenekli kedi ve köpek yarışması için var güçleri ve iyi niyetleriyle çalışırlar. Mın..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası 10:36

Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası

Galip bey kızlarına tasarruf yapmayı öğretmek, paranın ve para harcamanın anlamını öğretmek için kızlarına kumbara alır. Ve onlara harçlıklarından tasarruf etmelerini öğretir. İki kardeş sevdikleri oyuncağı almak için ha..

  • ÇocukTV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç 11:22

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç

Mine ve Müge çocukların çok sevdiği saklambaç oyunu oynamaktadır. Bu güzel eğlenceli oyuna Mıncır, Biber ve daha sonra Lale hanım ile Galip bey de katılırlar. Mine sürekli Müge’yi bulup sobelemektedir. Müge çok zor bulun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

Beyoncé - Love Drought 03:25

Beyoncé - Love Drought

Ten times out of nine, I know you're lying But nine times outta ten, I know you're trying So I'm trying to be fair And you're trying to be there and to care And you're caught up in your permanent emotions All the loving ..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..