#Zeynep ay batırdım müzik dinle

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm 13:58

İstanbul Muhafızları 31. Bölüm

İstanbul'un tarihi yerlerini eğlenerek öğrenmeye ne dersin?İstanbul Muhafızlarıyla bu mümkün......

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm 13:59

İstanbul Muhafızları 11.Bölüm

Bizans resim sanatının en son ve en önemli eserlerini içerisinde bulunduran mozaikleri ile ünlü Kariye müzesinin temeli 6.yy 'a kadar dayanmaktadır. Osmanlı devletinin İstanbul'u fethinden sonra 1511 yılında Kariye Camii..

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 32. Bölüm

Gülhane Parkı'nın sokağında oturan 4 tane çocuğun saklambaç oynarken ortasındaki çınar ağacına dokunmasıyla maceraları başlar. Çocuklar ağacın içine girip çınar konuşur. ve çocuklar İstanbul'u kurtarma hizmeti alır...

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm 13:04

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm

Karakter Seslendiren Karakter Hayatı Mehmet Ebru Çapraz Oyun oynamayı sever ve agresif. arkadaşlarının baş lideridir..

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm 13:38

İstanbul Muhafızları 35. Bölüm

İstanbul Muhafızları Jeneriği, Kuzey, Kemal ve Ege isimli çocuklar yapmıştır..

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm

Mecit seslendiren Ebru Çapraz.Kahve saçlı ve kahve kazaklı biridir. Vefa lisesinde okuyup genç mucitler yarışmasına radar icadıyla katılıp finalde gürgenin ultra mini 2015 adlı icadını yenip en iyi mucit olmuştur...

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 37. Bölüm

Gürgenin Öğretmeni seslendiren Selay Taşdöğen.Gürgen ve Hasan'ın okulunun öğretmenidir. Filmde sadece gürgene tarih dersi anlattığı görülmüştür. Gürgene bazen sorar, bazen anlatır ama gürgen boş boş oturduğu için gürgen ..

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm 13:23

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm

Hasan karakterini seslendiren Ebru Çapraz'dır.Çocuk ve gürgenin sıra arkadaşıdır. Gürgen'le hep konuşup lunaparka gider ve gürgen doğru bilemediğinde güler...

İstanbul Muhafızları 39. Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 39. Bölüm

Azmi karakterini seslendiren Sait Çataldaş'dır.Kırmızı kazaklı, sakar ve masum bir çocuktur. Okula gittiği görülmemiştir ama Gürgen'e çok yardımcı olur...

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 40.Bölüm

Gürgen karakterini seslendiren Savaş Pat'dır.Karakterin Hayatı:30 yıldır okulu tarih dersi yüzünden bitiremeyen ve İstanbul'u kaldırmak isteyen yetişkin, En büyük hayali astronot olmaktır...

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit 00:40

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit

İstanbul’da kenar bir semtte kahvehane işleten Mehmet (İzzet Günay), annesi Fatma (Adile Naşit) ve kızkardeşi Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ile yaşamını sürdürmektedir. Başlık parası almadan evlenmelerine izin vermeyen açgöz..

İnsanlar Parayla Ölçülmezki 01:11

İnsanlar Parayla Ölçülmezki

Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Zeynep Aksu..

İnsanın Hayatı Parayla Ölçülür Mü 00:44

İnsanın Hayatı Parayla Ölçülür Mü

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü. Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkı..

Cüneyt Arkın'ın Kaçış Oyunu 01:03

Cüneyt Arkın'ın Kaçış Oyunu

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü. Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkı..

İnce Belli Billur Bardak 01:29

İnce Belli Billur Bardak

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir...

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Zirvedekiler 142.Bölüm 30:00

Zirvedekiler 142.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

1 Erkek 1 Kadın- Anamı Niye Karıştırıyorsun 01:57

1 Erkek 1 Kadın- Anamı Niye Karıştırıyorsun

Ozan odunluğu ile direk sayı yapıp gole gitmek istiyor ancak zeynep top çevirip oyunu yumuşatmak isteyince olanlar oluyor. İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Palet 6.Bölüm İzle 1:00:08

Palet 6.Bölüm İzle

Zeynep Oral'ın sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Suna Kan konuk edilmektedir. Programda ayrıca çizgi filmlere, endonezyalı bir ailenin yaşantısına ve Erol Büyükburç'un sevilen şarkılarına yer verilmektedir...

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final ) 00:37

Kara Sevda 74. Bölüm Fragman ( Final )

Kara Sevda adım adım finale yürüyor. Kara Sevda son bölüm ardından gözler Kara Sevda 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Sevda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimi..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman 00:42

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman

Oyuncu Kadrosu: Cesur Alemdaroğlu: Kıvanç Tatlıtuğ Sühan Korludağ: Tuba Büyüküstün Tahsin Korludağ: Tamer Levent Fügen Alemdaroğlu: Tilbe Saran Mihriban Aydınbaş: Devrim Yakut Korhan Korludağ: Erkan Avcı Bülent Aydınbaş:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parlayan Yıldızların Güzellik Sırları 06:04

Parlayan Yıldızların Güzellik Sırları

Kara Sevdanın Zeynep Soyderesi Ve Miray Danerin Yeni Reklam Çekimi..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 16. Bölüm 1.Fragman 00:57

Yeni Gelin 16. Bölüm 1.Fragman

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..