#Zeynep casalini köprüler

Çin'de Yapılmış Büyüleyici On Mühendislik Projesi 04:31

Çin'de Yapılmış Büyüleyici On Mühendislik Projesi

Böylesi kalabalık bir ülke için elbette mühendislik harikası köprüler, tüneller, geçitler ve yollar gerekiyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik Afrin'de Çukurları Bunlarla Aşacak 01:14

Mehmetçik Afrin'de Çukurları Bunlarla Aşacak

TSK tarafından 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Harekat kapsamında Afrin'in batısında yer alan terör mevzileri savaş uçakları ve obüs toplarıyla vuruldu. Türkiye'nin çeşitli birliklerinden gönderi..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var 05:01

Mustafa Vural - Beklenen Günler Baharlar Var

Beklenen Günler Baharlar Var şarkı sözleri ile Sisli bir akşam üstü gözlerim kararır Bitmek bilmeyen yollarım azalır Gökyüzü açılsın bakılsın umutla Beklenen günler baharlar var Seninle köprüler kursam Bitmeyen sonsuz..

TNK - Ruhum Boğaziçi 03:23

TNK - Ruhum Boğaziçi

Köprüler yıkılıyor Aklımla kalbim arasında Bir yanım konuşmuyor Bir yanım çığlık çığlığa Ve neden bu şehirde Her yerde senin izin var? Silmeye yetmiyor Onca yağan yağmurlar Seni çok özledim Seni çok özledim Ruhum bira..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 7.Bölüm 15:14

İstanbul Muhafızları 7.Bölüm

Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif... Onlar ‘İstanbul Muhafızları’… Gürgen ve Azmi ise tarihi eserlere zarar verme peşinde. Yıllarca tarih dersinden geçememiş Gürgen, tarihe ve tarihi eserlere düşman kesilir. İstanbul’un tüm ta..

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm 14:11

İstanbul Muhafızları 5.Bölüm

İstanbul’u ne kadar tanıyorsun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var?İşte sana eğlenceli bir fırsat. Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının y..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 23. Bölüm 13:31

İstanbul Muhafızları 23. Bölüm

Gürgen yeni roket fırlatma üssü olarak Tarihi Moda İskelesini kullanmak ister. Bir taraftan amacı iskeleyi ortadan kaldırmaktır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif bakalım Gürgen'in planlarına nasıl engel olacaklar...

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm 13:08

İstanbul Muhafızları 29. Bölüm

Mehmet, Zeynep, Elif ve Ali ile birlikte İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksin...

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Yavrumun Hakkını Yediniz 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı

Mahkeme anında Çınar'ın öz babasını gören Zeynep şok olur. Zeynep'in karşısında mı yoksa yanında mı olacağı henüz bilinmez. Tüm olanlardan sonra Aslan ve Zümrüt evliliği artık bitme noktasına gelir. Bu durumu kabullenmek..

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman 01:00

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman

Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para k..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Evlenmeden Olmaz Hüseyin! 04:25

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Evlenmeden Olmaz Hüseyin!

Köşkün satışa çıkarılmasından sonra Hülya ile Kerim'in evine misafir olarak gelen Zeynep ve Hüseyin'i bir sürpriz beklemektedir. Hülya, Zeynep ile Hüseyin'in aynı odada yatmasını sağlayınca olanlar oluyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asker Babaları Şehit Olmasın Diye Mucit Oldular 02:59

Asker Babaları Şehit Olmasın Diye Mucit Oldular

Babaları asker olarak görev yapan lise öğrencileri Zeynep Ebrar Avcıoğlu ve Feyza Kılıç, babalarının şehit olma korkusu ile bir proje geliştirdi. Oluşturulan proje ile asker kızları, bomba imha uzmanlarının temas kurmada..

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı! 06:26

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı!

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümüne Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rexona Sescy'i yenip Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oyuncuları katıldı! Ülkenin gururu olan Vakıf..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
19 Yaşındaki Güzel'in Bu Fotoğrafları Sosyal Medya'yı Salladı! 01:16

19 Yaşındaki Güzel'in Bu Fotoğrafları Sosyal Medya'yı Salladı!

19 Yaşındaki Güzel'in Bu Fotoğrafları Sosyal Medya'yı Salladı! Zeynep Alkan'dan Şaşırtan Pozlar! İzle..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce