#Zeynep ft wyre yalan dolan liar müzik dinle

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün 04:46

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün

Saçlarını dağıtırsın Rüzgarlara bırakırsın Sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün Her şey yalan gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşkın kendisisin Seni sevmeyen ölsün Güzel diye sana denir Sen..

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez 04:31

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez

Kararır gecem yok olur seninle Bir hüzün çöker ansızın üstüme Sensizlik içimi kor gibi yakar Solar gönül bahçem sıcak tenimde Bir veda akşamıdır yaşanan Buruk bir anı kalbimde parlayan Resmine bakıp yaşlı gözle ar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş 03:52

Suat Ateşdağlı feat. Gökçe Kırgız - Son Rötuş

Sorma ille de sorma Bu aşk tanımı tutmuyor Susma kapıda durma Böyle ayrılık başlıyor Bu aşk kalıba sığmadı Bütün sözlerin yalan mıydı Giderken söylediklerin İnan hiç yakışmadı Bu son rötuş ilacım olmadı Benim derdi..

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Derya Uluğ - Ah Zaman 03:17

Derya Uluğ - Ah Zaman

Ah Zaman şarkı sözleri ile Ah zaman Doyurdukların olacak Doğurdukların da elbet Peki ya Soydukların? Onları kim geri verecek Yaşımı, günümü aldın da Gençliğimi kim geri verecek Yüzümden gülüşümü çaldın da Bana kim k..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni) 04:56

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni)

Hakkı Bulut - A Şarkı Sözleri Tertemiz duygularla Seni sevdiğim için Bana küylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Yalan yeminle aldatıp İhanet etmediğim için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Müslüm Gürses - Usta 06:20

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Seda Üren - Tuzağındayım 04:03

Seda Üren - Tuzağındayım

Tuzağındayım şarkı sözleri ile Sen benim imkansız sevdiğim Sen haram çiçeğim Dilsiz duvarlar ördüler önüme Nefesine hasretim Sen benim toyluk zamanım Sen son hazanım Aşkını aldım kalbime gömdüm Sönmüyor yangınım Ahhh ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Mehmet Yılmaz - Söyle 03:33

Mehmet Yılmaz - Söyle

Söyle şarkı sözleri ile Kalpsizsin hep biliyorum Yine de sen düşünmesen diyorum Vurdum duymaz olsan bile Korkmuyorum korkmuyorum Dön demem dönsen bile Umursamaz kalbim yine Soğudu bazı şeyler içte Ü..

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy 03:24

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy

Adını Sen Koy şarkı sözleri ile Kanatlarım kırıktı Sevdayla çektin içine Sen çektikçe nefessiz kaldım Görünmez duvarlarına çarpıp yere düştükçe Enkazının altında kaldım Duyacaksın kalbimin haykırışlarını Artık soruları..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..