#Zeynep ft wyre yalan dolan liar müzik dinle

Ali Kınık -  Son Bir Defa 04:47

Ali Kınık - Son Bir Defa

Ali KINIK ---- Son Bir Defa Yapım -- BALLAD MUSİC Prodüktör ----MUHAMMET ALPEREN İRMİKCİ Albüm --- ALİ AYŞEYİ SEVİYOR Söz- Müzik --- ALİ KINIK SON BİR DEFA Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Güler Duman - Yoruldum  Türkü 04:36

Güler Duman - Yoruldum Türkü

Çevirmem çarkını yalan dünyanın Çilesini çeke çeke yoruldum Her gelen gün geçen günü arattı Boşa umut eke eke yoruldum. Günümü kararttım her yanım zindan Tad almadım baharından yazından Kaderimin bana bunca nazından Hep..

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım 02:38

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım

Fulden Uras - Aşkından Ölmem Mi Lazım Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Sana gelince bi düşününce Yine mi bittik zora gelince Ama kolay mı Bide yalan mı Yine yıkıldım ona dönünce Aşkından ölmem mi lazım Geriye dönmen mi..

Sevil Özen - Kime Kin Ettin 05:09

Sevil Özen - Kime Kin Ettin

kime kin ettin de giydin alları yakın iken ırak ettin yolları çok mihnetle yetirdiğin gülleri vardın gittin bir soysuza yoldurdun sen beni topla da kuşağın kuşan ayrılır mı senin sevdana düşen safa geldin diye sar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Muhalefete Sert Çıktı 03:30

Muhalefete Sert Çıktı

Muhalefete Sert Çıktı Başbakan Binali Yıldırım, bazı CHP’lilerin milletin gözünün içine bakarak yalan söylediklerini belirterek, “Bizim cumhuriyet ile cumhur ile sevgimizi siz mi sorgulayacaksınız ya da ölçecek kalibred..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cem Belevi- Günaydın Sevgilim 04:20

Cem Belevi- Günaydın Sevgilim

Günaydın Sevgilim Tatlı Uykudan Uyandın Mı Benden Ayrı Bu Sabah Güllere Boyandın Mı Yalan Mı Söyledin Yoksa Kendini Kandırdın Mı Ayrılık Son Kelime Sen Buna İnandın Mı..

Can Bonomo - Meczup (HD) 04:49

Can Bonomo - Meczup (HD)

Bir meczup hali yaman İçmemiş kalmış harman Deliye dönmüş ondan Dönme ey meczup uyan Dermiş hep aşklar yalan Korkmam oyunlarından Sona gidermiş her an Gitme ey meczup uyan En ileri durma meczup seni de üzerler Kimileri..

Halil Sezai - İsyan 03:37

Halil Sezai - İsyan

Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saçlarında Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Ben..

Kubat - Veda 04:08

Kubat - Veda

Saklama izi belli yolunun Bu yollar yabancım değil Zorlama sonu belli oyununun Bu sonlar biri bize değil Yazılmışsa kara sevdan yazıma Sarılmışsam boynuna elimde değil Yar gidiyorsan bensiz Yalan vedaların yersiz Ben be..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

50 Milyon Takipçiye Ulaşınca Kanalı Kapatacağım Diyen PewDiePie Meğerse Bizi Kandırmış! 10:19

50 Milyon Takipçiye Ulaşınca Kanalı Kapatacağım Diyen PewDiePie Meğers

Youtube'un yeni politikalarında hoşnutsuz olan PewDiePie tepki için kanalını kapatacağını duyurdu. 50 Milyon aboneye ulaşınca kanalı sileceğim! diyen Youtube'un en büyük kanalına sahip PewDiePie meğerse bizi kandırmış!..

  • Cowboy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi 02:46

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi

Türkiye'yi DEAŞ'ten petrol almakla suçlayan ve daha sonra yalan olduğu ortaya çıkan görüntülerle ilgili CIA özür diledi. Detayları A Haber Ankara Temsilcisi Murak Akgün anlattı...

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor 03:12

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor

Türkiye, terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağlarken, bu durum Batı basınını oldukça rahatsız ediyor. Türkiye’de kaos ortamı varmış gibi gösterme yarışı içinde olan bu kuruluşlar, yaptıkları yalan haberle..

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa(VOL-15) 04:48

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa(VOL-15)

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa Şarkı Sözleri Gidince Anladım Aşkın Yalanmış Bu Yalan Kalbimi Yaktı Sevgilim Bir Tahta Masada Adımız Kalmış Görünce Gözyaşım Aktı Sevgilim Katlanırdım Bilki Enderin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.813 görüntüleme
  • 8 yıl önce