#Zeynep ft wyre yalan dolan liar müzik dinle

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum 00:28

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum

Kahramanmaraş'ta halka hitap eden Muharrem İnce, 15 yaşından beri her gün Cuma namazı kıldığını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza attı. Kahramanmaraş'ta halka hitap eden İnce, Cumhur..

Survivor 2018 103. Bölüm Fragmanı 01:31

Survivor 2018 103. Bölüm Fragmanı

Hakan'dan Murat'a şok suçlama! Yalan söylediğini düşünüyorum | 103. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de yarışmacılar sembol yarı finalinde Kıbrıs'taki final koltuğuna oturmak için mücadele edecek. Survivor..

ENES BATUR'LA NEDEN AYRILDINIZ- (Kirli Çamaşırlar) ft. Başak Karahan 15:44

ENES BATUR'LA NEDEN AYRILDINIZ- (Kirli Çamaşırlar) ft. Başak Karahan

Siz istediniz, ısrarla istediniz, sürekli yorumlarda darladınız, DMler attınız. Biz YİNE imkansızı başardık ve bu sefer de Yalan Makinesi'ne BAŞAK KARAHAN'ı konuk aldık!..

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz 1:21:37

11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz

11 eylül saldırılarının arka planında neler oldu. Saldırı gerçek mi? 11 Eylül'ün Gerçek Yüzü...

Eşini Hiç Aladattın Mı - Şahangiller 23:08

Eşini Hiç Aladattın Mı - Şahangiller

Evet değerli Şahangiller izleyicisi. Bugün yalan makinesi sorgusuyla karşınızdayız. Terleten sorular :) kadınların en çok merak ettiği konu eşim beni aldatıyor mu? Hepsi bu videoda. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek 02:39

Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek

Çocuğun yetişkinlerden sigarasını yakmak için ateş istemesi ile ilgili olarak bir sosyal deney videosu çekmişler, kimi sigarasını yakıp, sigara bile isterken, kimi de kızmış ama en sonda sigaradan ötürü boğazı delinen bi..

  • JET TV tarafından
  • 264 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yürüyen Merdivene Ayakkabılarını Kaptıran Genç 00:27

Yürüyen Merdivene Ayakkabılarını Kaptıran Genç

Rusya'da bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene binen genç tam inecekken ayakkabılarını yürüyen merdivene sıkıştırmış ve ayakkabılar yalan olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze 00:08

TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze

TikTok artık hayatımızın her anında her yerinde desek yalan olmaz. Bir markette tiktok çeken kız arkadaki teyzenin şaşkın bakışlarına maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine aynı tuzak! 02:13

Yine aynı tuzak!

YİNE AYNI YALAN, YİNE AYNI TUZAK... POLİSİZ, SAVCIYIZ YALANIYLA ÖZELLİKLE DE YAŞLILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILAR 10 KİŞİNİN YAKLAŞIK 900 BİN LİRASINI ÇALDI. ADANA MERKEZLİ OPERASYONLA O SAHTEKARLAR YAKALANDI...

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı! 02:19

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı!

“İNEK PARASIYLA OKUDU, BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN EN GENÇ SAVCISI OLDU” DİYE BAŞLIKLAR ATTIRDI, YALAN HABERLER YAPTIRDI… TÜRKİYE’NİN GURUR DUYDUĞU BİR SAVCI İMAJI YARATTI AMA, SAHTE SAVCININ FOYASI, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARE..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..