#Zeynep kolla kendini müzik dinle

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Ölene Kadar  12.Bölüm -  Oğluma Kardeş İstiyorum! 03:00

Ölene Kadar 12.Bölüm - Oğluma Kardeş İstiyorum!

atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Dağhan, Selvi ile aile olmak, ondan bir çocuk sahibi olmak istediğini söyler. Selvi buna kendini hazır hissettiğinde de bu planlarını gerçekleştirmek isterler. Dağhan ve Se..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 97.Bölüm izle 33:05

Zirvedekiler 97.Bölüm izle

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muazzam Sıralama Sistemi 01:24

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muaz

Kendi kendini şarja bağlayabilen ve 7/24 çalışabilen kargo robotlarından muazzam sıralama sistemi görüntüsü. Çin'de bir şirketin kargo bölümünde çalışan bu robot ordusu günde 200.000 kargo taşıyabiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Girik & Göksel Arsoy Aşkı 02:43

Fatma Girik & Göksel Arsoy Aşkı

Zengin bir ailenin uşağı olan Göksel ailenin Avrupa'ya üç aylığına tatile gitmesini fırsat bilerek kendini köşkün sahibi olarak tanıtır; ama beklemediği olaylar gelişecektir...

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz? 02:27

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz?

Kimse düşmesin umarız ama olur da bir gün karakola düşseniz sizce bu neden olur? Trafikte kendine hakim olamayanlardan mısınız yoksa kendini tutamayıp saçma sapan kavgalara dahil olanlardan mı? Peki ya siz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen'in Büyük Değişimi 01:42

Şener Şen'in Büyük Değişimi

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları anlatan tam bir başy..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması 01:01

Tehlikeyi Hisseden Armadillo'nun Kapanması

Armadillo yol ortasında dururken gelen insanları fark etti. Kendini tehlikede hisseden armadillo bir anda içine kapandı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 00:35

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı

Güzelce’de de durumlar pek iyi gitmemektedir. Dağ evine giren silahlı soyguncular, çocukların paralarına, telefonlarına ve ziynet eşyalarına el koyarlar. Çocuklarına ulaşamayan Salih iyice meraklanır ve jandarmayı arar. ..

Müjde Hanım Orada Mısınız 01:15

Müjde Hanım Orada Mısınız

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Barın Üzerinde Coştukça Coşan Kızlar 01:43

Barın Üzerinde Coştukça Coşan Kızlar

Gittikleri eğlence mekanında alkolünde etkisiyle kendini müziğin ritmine kaptıran kızlar coştukça coşmuş...

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun 01:30

Düğünde Oynadıkça Pantolonu Düşen Hatun

Katıldığı düğünde ısrarları kırmayıp piste çıkan kırmızı pantolonlu kız kendini müziği ritmine öyle kaptırmış ki, oynadıkça pantolonu düşüyor farkında bile değil...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu 10:00

Bahar Candan Emine Aydını Yerden Yere Vurdu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde kendisine az önce övgüler yağdıran Emine Aydın'a kötü görünüyorsun, hiç bir şey yakışmamış herhalde görmüyorlar diye çıkışınca Öykü Serter, E..

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Şener Şen'den Müjde Ar'a Sinema Teklifi 02:04

Şener Şen'den Müjde Ar'a Sinema Teklifi

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Düğünde Darbuka Solo İle Coşan Hatunlar 02:35

Düğünde Darbuka Solo İle Coşan Hatunlar

Bulgar düğününde eğlencenin dibine vuran kızlar müziğin ritmine kendini kaptırmış, darbuka solo ile hünerlerini sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 2.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nasıl Bu Kadar Kötü Film Yapabiliyorsunuz 00:30

Nasıl Bu Kadar Kötü Film Yapabiliyorsunuz

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..