#Ziraat yüksek mühendisi

YSK_ Referandum 16 Nisan 2017'de Yapılacak 01:13

YSK_ Referandum 16 Nisan 2017'de Yapılacak

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Güven, anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan 2017'de yapılacağını açıkladı...

Cam Macun İçerisine Apple Watch'u Fırlattılar 06:23

Cam Macun İçerisine Apple Watch'u Fırlattılar

Yüksek bir bölgeden sıvı cam macun içerisinde bırakılan Apple Watch 2, bakalım sağlam kalacak mı? Hep birlikte izliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HSYK'nın Adı HSK Olarak Değişti 01:31

HSYK'nın Adı HSK Olarak Değişti

Referandum zaferinin ardından yapılacak ilk düzenlemeler hayata geçti. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun adı Hakimler ve Savcılar Kurulu olarak değiştirildi. Askeri yargıtay, askeri yüksek idare mahkemesi ve askeri ..

Çin Mühendislerinden Gövde Gösterisi 01:10

Çin Mühendislerinden Gövde Gösterisi

350 km hızla giden yüksek hızlı trende yapılan bir denge testinden etkilenmemek mümkün değil...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kars Kara Teslim Oldu 01:21

Kars Kara Teslim Oldu

Kars'ta etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde yerini kar ve tipiye bıraktı. Hayvanları arazide otlatan çobanlar tipiye hazırlıksız yakalandı.Kars'a beklenen kar geldi. Son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar ya..

Kanül İle Modelis Uygulaması 06:24

Kanül İle Modelis Uygulaması

Modelis dolgunun yüz rejuvenasyonunda kanül yardımıyla uygulanması / Op. Dr. Oygar Aytekin Modelis hyaluronik asit içeren dolgu ürünleri içinde en yüksek konsantrasyona (26 mg/ml) ve en yüksek çapraz bağ oranına sahip o..

  • NABIZ tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes-Benz: Orijinal Lastikler ve Komple Jantlar 01:23

Mercedes-Benz: Orijinal Lastikler ve Komple Jantlar

Mercedes-Benz orijinal lastikleriyle güvenli bir şekilde çalacağınızdan emin olursunuz. Sonuçta, bunlar özellikle aracınız için geliştirildi ve yüksek sürüş konforu için tasarlandı. Mercedes-Benz'in komple tekerlekleri s..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borderline Kişilik Bozukluğu Olan Kişilerde Neden Terkedilme Hassasiyeti Olur 02:53

Borderline Kişilik Bozukluğu Olan Kişilerde Neden Terkedilme Hassasiye

Borderline kişilik bozukluğu olan insanlarda terkedilme hassasiyeti diğer insanlara göre daha yüksek olur. Bu kişilerde ayrılık sonrası yas süreci yıllarca sürebilir. Duygusal beklentileri yüksek olur...

  • NABIZ tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Narsisistik Kişilik Bozukluğunda Başarı Korkusu Neden Olur 01:43

Narsisistik Kişilik Bozukluğunda Başarı Korkusu Neden Olur

Narsisistik kişilik bozukluğu olan kişilerde genellikle başarısızlık korkusu olur. Ancak nadiren yüksek başarı korkusu da kendini gösterebilir. Hedeflediği başarıdan daha yüksek bir başarı elde eden kişi, bu durumda da k..

  • NABIZ tarafından
  • 504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brusellozun Belirtileri Nelerdir 00:45

Brusellozun Belirtileri Nelerdir

Bruselloz'un en önemli belirtisi dalgalı yüksek ateştir. Yüksek ateşin yanında kalça gibi büyük eklem tutulumları ile kendini gösterir ama kalp, testisler ve beyni de etkileyebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para Kazandıran 8 Tehlikeli Meslek 06:05

Para Kazandıran 8 Tehlikeli Meslek

Çoğu insan çalışacağı mesleği maaşı ve çalışma koşullarına bakarak seçmektedir. Çünkü her insan çalışma koşullarının iyi ve güvenli olmasını ve bununla orantılı şekilde maaşın da yüksek olmasını ister. Fakat bu videoda a..

  • JET TV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Uçağı Çekerek Rekor Kıran Tesla Model X 01:00

Dev Uçağı Çekerek Rekor Kıran Tesla Model X

Qantas Airways’e ait bir Boeing 787-9’u çekmeyi başaran Model X, en yüksek ağırlığı çeken elektrikli otomobil olarak Guinness Dünya Rekoru kırdı. Elektrikli motorlar, yüksek direnç ile karşılaştıklarında aşırı ısınırlar...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alamatra - Çaykara Horonu 04:20

Alamatra - Çaykara Horonu

Elif dedum be dedum Yar ben sana ne dedum Yar senun hatiruna Anana ana dedum İpekli has peştemal Kırk taraftan paklidur Bilsenuz yureğume Nasi sirlar saklidur Bu dağlarun başi bir Beş parmağun beşi bir Oyle bir sevda ..

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem 07:11

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem

Antalya’nın turizm merkezi Kaleiçi’nde taksi şoförü Tuğrul Yüksek, korona virüs salgınına rağmen müşterilerinin sürekli ön koltuğa oturmasını koyduğu kadın cansız manken ile engelledi. 3 aydır ön yolcu koltuğunda maskeli..

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı 10:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Covid-19 kararlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gib..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce