#Ziraat yüksek mühendisi

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

350 Km Hızla Giden Trende Denge Testi 00:52

350 Km Hızla Giden Trende Denge Testi

Çin'de 350 kilometre hızla giden yüksek hızlı trende yapılan bir denge testi. Ve işte sosyal medyadan paylaşılan testin muazzam sonucu.....

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın 00:53

Robotik Moda: Kalbinizi Kolunuza Takın

Hollandalı tasarımcı Anouk Wipprecht, insanların kendilerini duygularıyla ilgili çok az yalan söylemeyi bıraktığı bir dünya için bir vizyona sahip olduğunu ve bu yüksek teknolojili modanın anahtar olduğuna inandığını söy..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum 05:16

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, çok genç ve fizik gücü yüksek bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek, “Taraftarlara ve bu galibiyeti al..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Palandöken'e Mevsimin İkinci Karı Yağdı 01:20

Palandöken'e Mevsimin İkinci Karı Yağdı

Erzurum'da, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken Dağı'nın yüksek kesimlerine mevsimin ikinci karı yağdı...

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri 01:08

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri

Kato Dağları'nda girilmedik yer bırakmayan kahraman Mehmetçik, zorlu hava şartlarına, yüksek yamaçlara rağmen tarih yazıyor...

Nuno Gama   2018 Bahar Yaz Moda Defilesi 13:49

Nuno Gama 2018 Bahar Yaz Moda Defilesi

uno Gama | Bahar Yazı 2018 *** | Yüksek Tanımlamalı Tam Moda Fuarı. (Geniş Ekran - Özel Video / 1080p - Moda Lisboa / Lisboa Moda Haftası) Sizlerle. keyifli seyirler...

  • PengoTV tarafından
  • 1.497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Gerilim Dolu Bilgisayar Kursu Reklamı - Hindistan 00:44

Gerilim Dolu Bilgisayar Kursu Reklamı - Hindistan

@prens charles adlı üyenin bir önce ki Hindistan bilgisayar kursu videosundan çok zevk almasından mütevellit bu sefer gerilim dozu daha yüksek bir tanıtım videosuyla daha karşı karşıyayız...

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tunceli'de Düdüklü Tencereli Bomba Böyle İmha Edildi 00:24

Tunceli'de Düdüklü Tencereli Bomba Böyle İmha Edildi

Tunceli-Elazığ karayolunda düdüklü tencere içerisine yerleştirilmiş, amonyum nitrat ve tüp ile hazırlanmış tahrip gücü yüksek patlayıcıyı güvenlik güçleri fark ederek, olası bir faciayı engelledi. EYP, kontrollü bir şeki..

Yeni Mercedes Benz X Sınıfı TV Spot 2017 01:16

Yeni Mercedes Benz X Sınıfı TV Spot 2017

Mercedes-Benz X-Class, gerçek bir Mercedes-Benz'in klasik özellikleriyle - sağlamlık, işlevsellik, güç ve arazi yetenekleri - bir tasarımın, konforun, sürüş dinamikleri ile güvenliğin tipik özelliklerini bir araya getiri..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Amg A 45 4Matic  İsviçre Alpleri'nden Geçen Yolculuğu 01:18

Mercedes Amg A 45 4Matic İsviçre Alpleri'nden Geçen Yolculuğu

ercedes-Benz X-Class, gerçek bir Mercedes-Benz'in klasik özellikleriyle - sağlamlık, işlevsellik, güç ve arazi yetenekleri - bir tasarımın, konforun, sürüş dinamikleri ile güvenliğin tipik özelliklerini bir araya getiriy..

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Heyecanlı Beklenti Mercedes Benz Beklentinin Zirvesi 01:07

Heyecanlı Beklenti Mercedes Benz Beklentinin Zirvesi

Almanya'daki müşteriler, bireysel olarak yapılandırılmış Mercedes-Benz binek otomobillerinin üretimini gerçek zamanlı olarak hemen izleyebilir. Sonlandırma bölümünde, nihai kalite testleri, araç bitkiyi terk etmeden önc..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni BMW 1 Serisi 2017 Resmi Launchfilm 01:58

Yeni BMW 1 Serisi 2017 Resmi Launchfilm

Daha yüksek kalitede bir his ve daha fazla varlığı olan açıkça sportif. Yeni özel baskılı modeller, geliştirilmiş prim iç mekan, genişletilmiş bağlantı özellikleri ve en yeni nesil iDrive işletim sistemi: BMW 1 Serisi'ni..

  • BETA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naim Süleymanoğlu Beyin Kanaması Geçirdi 01:26

Naim Süleymanoğlu Beyin Kanaması Geçirdi

Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun karaciğer nakli başarılı oldu. Ancak Naim Süleymanoğlu bu kez beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle yoğun bakımda ve felç riski de yüksek..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..