#Ziraat yüksek mühendisi

Cenk Ergün Müjdeyi Beın Sports'ta Verdi! 05:43

Cenk Ergün Müjdeyi Beın Sports'ta Verdi!

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, beIN SPORTS'a özel açıklamalar yaptı.Juventus'un savunmacısı Asamoah'ın transferinde sona yaklaştıklarını açıklarken Transferin ihtimali yüksek gözüküyor dedi.Arda Turan'ın dönü..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler 01:00

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler

Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı'nda geliştirilen mikrohes projesiyle genellikle düşük seviyedeki suyu yükseğe taşımak amacıyla kullanılan Arşimet burgusu , üretim amacının tersine konumlandırılarak geliştirilen sistem..

Kalabalığın Üstüne Atlayan Kadının Yere Çakılması 00:11

Kalabalığın Üstüne Atlayan Kadının Yere Çakılması

Festival alanında fazla coşan kadın yüksek bir yere çıkarak kalabalığın kendisini tutacağını düşünerek atlamış. Ancak sonuç istediği gibi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mide Bulandıran Doğum Günü Pastası 00:13

Mide Bulandıran Doğum Günü Pastası

Kız arkadaşına sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyen eleman , bu hareketi karşısında kız arkadaşından yüksek puan alacakken pasta gelince puan eksiye düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir’in lüks semtindeki bina, çatlaklar nedeniyle boşaltılıyor 02:42

İzmir’in lüks semtindeki bina, çatlaklar nedeniyle boşaltılıyor

İzmir’in gelir düzeyi yüksek kesiminin yaşadığı Alsancak semtinde deprem nedeniyle çatlayan bina, içeride bulunan vatandaşlar tarafından boşaltılıyor...

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir 03:36

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir

Covid-19 salgını sebebiyle bağışıklık sisteminin korunup, vücut direncinin yüksek tutulması gereken bu süreçte ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Emine Fulya Akkoyun, ağız ve d..

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada 09:55

Almanya'da 300 bin öğrenci karantinada

???? Almanya'da vaka sayısı 18.487, Fransa'da 35 bin ???? Nisan'dan bu yana en yüksek ölü sayısı ???? NRW'de Noel tatili öne çekildi ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Çocuk istememek evlilik kusuru mu? 02:04

Çocuk istememek evlilik kusuru mu?

YARGITAY'DAN EVLİ ÇİFTLER ARASINDAKİ ÇOCUK ANLAŞMAZLIĞINA İLİŞKİN EMSAL BİR KARAR ÇIKTI. YÜKSEK MAHKEME, MAKUL BİR GEREKÇESİ YOKSA, ÇOCUK İSTEMEYEN EŞİ KUSURLU SAYDI...

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak 01:59

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak

Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demir yolu bağlantısını sağlayacak Halkalı-Kapıkule demir yolu projesi Edirne kent merkezinden geçecek. Proje, tarihi eserlerin silüetini bozmayacak şekilde planlandı...

Ağrı Dağı görüntüsü ile hayran bıraktı 02:15

Ağrı Dağı görüntüsü ile hayran bıraktı

Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek dağı olan Ağrı Dağı görünümü ile kendine hayran bıraktı...

Bu köyde çocuklar uzaktan eğitim alabilmek için tepelere çıkıyor  05:14

Bu köyde çocuklar uzaktan eğitim alabilmek için tepelere çıkıyor

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sarıkaya Mahallesi'nde internet çekmediği için çocuklar, yüksek tepelere çıkarak uzaktan eğitime katılabiliyor. Havaların soğumasıyla birlikte zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, Uza..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev 01:40

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev

Türkiye yeni yılda NATO'da önemli bir görev üstlenecek. NATO bünyesindeki Çok Yüksek Hazırlık Seviyeli Müşterek Görev Kuvveti'nin komutasına 1 yıl boyunca Türkiye geçecek...

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü 01:58

Risk Haritaları Kırmızıdan Maviye Döndü

Koronavirüs tedbirleri ve kısıtlamalar yüz güldüren sonuçları da beraberinde getirdi. Birçok ilde risk haritaları yüksek riski işaret eden kırmızı renkten, düşük riski temsil eden mavi renge döndü...

İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi 04:15

8,5 Asırlık Ahşap Çivisiz Cami Ve İlginç Hikayesi

Samsun’da Selçuklu Devleti döneminde yapılan ahşap çivisiz cami görenleri hayran bırakıyor. Samsun’un Çarşamba ilçesinde tek bir çivi dahi çakılmadan yaklaşık 8,5 asır önce yapılan Göğceli Çivisiz Camisi, asırlardır zara..

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı 01:38

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı

Konya-Karaman yüksek hızlı tren hattında 8 Şubat itibariyle test sürüşlerine başlanacak. YHT ile normalde 1 saat 15 dakika olan iki şehir arasındaki yolculuk süresi 35 dakikaya düşecek...

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..