#Ziynet sali gelemiyorum yanına müzik dinle

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj! 01:54

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj!

Üsküdar'da girdikleri daireden yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 2 hırsız kayıplara karıştı. Daireden çıkarken çaldıkları ziynet eşyalarının takı kutularının yanına su dolu sürahi bırakan hırsızlar binaya giri..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Muşta feat. Şehinşah - Islah 03:52

Muşta feat. Şehinşah - Islah

Muşta Ft. Şehinşah - Islah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karanlık çökünce kaçacak yerin kalmayacak Ecel gelip gözlerine baktığında bir daha güneş doğmayacak Deliren delirir, değişken değişir Gelişir insanlar itişir sevişir..

Alya - Gücün Varsa 02:36

Alya - Gücün Varsa

Şarkı Sözleri: Gelemiyorum üstesinden Sevemiyorum ta derinden Kanadı kırık kuşlar gibi çırpınıp duruyorum Sebebi oldun bazen Yerini buldun zaten Daha görecek günler varken Yok olup gittin madem Günahıyla sevabıyla İç..

Bahça Duvarından Aştım  02:43

Bahça Duvarından Aştım

Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum Yanıyorum hele Mahi oldum gonca güle Acem şalı ince bele Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Bari naz eyleme bana Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Otobüste Servet Buldu 00:43

Otobüste Servet Buldu

Mersin'de yaşlı kadının, engelli oğluyla bindiği otobüste unuttuğu çantadan servet çıktı. Çok sayıda polis tarafından yaklaşık 1 saat süren sayımda çantanın içinden 170 bin 320 lira para ile en az 50 bin lira değerinde z..

Zi̇ynet Sali̇ Yeni̇ Albümünde O İsi̇mle Çalıştı Aşk Mı İş Mi̇ 09:28

Zi̇ynet Sali̇ Yeni̇ Albümünde O İsi̇mle Çalıştı Aşk Mı İş Mi̇

Başarılı şarkıcı Ziynet Sali yeni şarkısı “Magic”i tanıttı. Adı aşk dedikodularına karıştığı ünlü prodüktör Anthony Marshall ile gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sali heyecanlı tavırları dikkatlerden kaçm..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Enginar Salatası Tarifi 06:16

Enginar Salatası Tarifi

Enginarlı tarif istekleri artınca çok sevdiklerimden birini seçtim. Hem yapması kolay olduğu hem de her şeyin yanına yakıştığı için son günlerdeki favorim bu salata. Etin yanına da yakışıyor, makarnanın yanına da. Tek ba..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor 28:00

Ecrin Su Çoban Ve Berk Coşkun Beyaz Perdeye Çıkıyor

30 Ağustos'ta vizyona girecek olan Masal Şatosu “ Si̇hi̇rli̇ Davet “i konu alındı. Türkiye'de bir ilk olacak olan 'Fantastik Çocuk Filmi türündeki filmin başrolünde O Ses Türkiye Çocuklar yarımacı Ecrin Su Çoban ve or..

  • BETA tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zirvedekiler 114.Bölüm 33:16

Zirvedekiler 114.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Babutsa -  Dayanamam 04:51

Babutsa - Dayanamam

Geceler sessiz sensiz kaldı bu gece Yıldızlar küskün ay suskun bu gece Şarkılar bir garip ağlıyorlar bu gece Zamansız gidişin hapsoldu yüreğime Geceler sessiz sensiz kaldı bu gece Yıldızlar küskün ay suskun bu gece ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halit Bilgiç - Munzur Baba 03:14

Halit Bilgiç - Munzur Baba

Munzur Baba Şarkı Sözleri İle Munzur baba ben yarimi getiremedim getiremedim Elini açıpta dua ettiremedim ettiremedim Ne yaptımsa ne ettimse yettiremedim Munzur baba Benide al n’olur yanına oy Ha sen gittin ha ben öl..