#Zülfü livaneli film kan müzik dinle

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı 02:09

Nihat Hatipoğlu - Aşı (İğne) Yaptırmak Orucu Bozar Mı

Nihat Hatipoğlu: İslam âlimleri ramazanın gündüzünde kişiye yapılan iğneleri ikiye ayırmışlardır. Serum gibi gıda veren iğneler; bunlar orucu bozar. Ancak ağrı kesici veya tedavi edici antibiyotik türü iğneler ise orucu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı 03:11

Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı

Eşini başka erkekle basan penguen kavga çıkardı National Geographic, hayvanlar alemindeki en 'kanlı' kavgalardan birini ekranlarına taşıdı Hayvanlar alemi az kalsın bir aşk cinayetine sahne olacaktı. National Geogra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Aslızen - Mağusa Limanı 03:53

Aslızen - Mağusa Limanı

Mağusa Limanı şarkı sözleri ile Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Beni öldürdende yoktur din iman Beni öldürdende yoktur din iman Uyan Alim uyan,..

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle 1:25:23

Güllü Geliyor Güllü 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Karadenizli iki aile olan Fındıkoğulları ile Kumcular arasında yıllardır süren bir kan davası vardır. Olayların başlangıcındaki isim küçük Ali yıllar önce İstanbul’a kaçırılıp, adı değiştirilmiştir. Fındıkoğull..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Indila - Dernière Danse 03:33

Indila - Dernière Danse

İndila – Dernier Danz A me dus sufransö purkua sa şarner tü kommansö Jönsvi kan etr sanz emportansö san lüi jösvi anpö paru jö deambül söl san lö metho lö dernier dansö pu ublier ma pen imanse jö monfuir kö tu kommansö u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar 03:26

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar

Tuğçe Kandemir - İğdeli Yar (Sözleri) Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Giderim yolum uzun yare kalmadı sözüm Yoluna baka baka kan doldu iki gözüm Yoluna ağlamaktan kan doldu iki gözüm Dağlar iğdeli yarimde Sana ya..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..