#Zülfü livaneli gidelim müzik dinle

Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

MEF - Yoksun Hikayemde 02:30

MEF - Yoksun Hikayemde

Yoksun Hikayemde şarkı sözleri ile Geliyorsun arada aklıma sana bunlar son sözlerim olsun Kolay değil biliyorum ama umarım zamanla unutursun Sarıyor içimi bu dertler bırakın dolsun bu gece kadehler Sür kaptan gidelim b..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:05

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bir ışık Düşmüşüm derdine olmuşum aşık Ağ buğday benizli zülfü dolaşık Dividim kalemim yazarım Böyle bir yavrunun derdi var bende Yar bende oy bende Aha ben gidiyom sen hemen ağla Yan ağla dön ağla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Erkeklerin Kabusu Kadınları Anlamak 01:00

Erkeklerin Kabusu Kadınları Anlamak

Bi olay bu kadar mı güzel anlatılır.. :) Arkadaşlar kimdir bilmiyorum ancak çok güzel bir video çekmişler.. Geberdim geberdim ???????????????? allahım nasıl bi imtihaan erkeklerin kadınlarla imtihanı ???????? ulann cenne..

2 Yaşındaki Bebeğin Uykusunda Tezahürat Yapması 00:42

2 Yaşındaki Bebeğin Uykusunda Tezahürat Yapması

ABD’nin New Jersey kentinde yaşayan bir aile, çocuklarının yatak odası kamerasındaki görüntüyle küçük bir şaşkınlık yaşadı. Ailenin 2 yaşındaki oğlu Brandon’ın yatakta, babasının desteklediği buz hokeyi ekibi New York Ra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

A.R.O.G  Böyle Bir Dünyaya Çocuk Getirmek 02:22

A.R.O.G Böyle Bir Dünyaya Çocuk Getirmek

Bir Aşk Filizlenmeden Buradan Gidelim Senin Bakışın Bakış Değil..

Ünlü Oyuncu Elinde Çiçekle Boğaz'a Atladı 02:37

Ünlü Oyuncu Elinde Çiçekle Boğaz'a Atladı

‘Kalk Gidelim’ dizisinde 'Nurcan' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayça Varlıer, önceki gün yapılan çekimde, elinde bir saksı begonya ile Boğaz'a atladı..

  • BETA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Drama açılan perde! 01:14

Drama açılan perde!

GELİN ŞİMDİ İSTANBUL ESENYURT'TA 4 KATLI BİR BİNAYA GİDELİM. O BİNANIN BODRUM KATININ CAMINDA 3 ÇOCUK, O 3 ÇOCUĞUN GÖZLERİNDE BÜYÜK BİR DRAM VARDI. O DRAMIN SIRRI BABALARI EVE DÖNÜNCE ORTAYA ÇIKTI...

Felakete açılan pencere 01:51

Felakete açılan pencere

İSTANBUL'U İZLEDİK. GELİN ŞİMDİ DE BURSA'YA GİDELİM. MEZARLIĞA KOMŞU BİR KADININ EVİNİN PENCERESİNDEN İZLEDİKLERİNİ DİNLEYELİM. DURUM NE KADAR VAHİM BİRLİKTE ÖĞRENELİM...

Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce