#Zülfü livaneli Çok uzak müzik dinle

Gelin Ayağı Öpmeli Düğün Adeti 00:12

Gelin Ayağı Öpmeli Düğün Adeti

Uzak Doğu'da bir yerde kaydedilen görüntülerde, damat evleneceği kadının ayağını öpüyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 249 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yavru Kediye İnanılmaz Sabır Gösteren Adam 02:06

Yavru Kediye İnanılmaz Sabır Gösteren Adam

Tayland'da bir adam evindeki vantilatörü tamir ederken beslediği kediyi sürekli oradan uzak uzaklaştırmış. Adam bunu bıkmadan sıkılmadan defalarca tekrarlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yavru Kediye İnanılmaz Sabır Gösteren Adam 02:06

Yavru Kediye İnanılmaz Sabır Gösteren Adam

Tayland'da bir adam evindeki vantilatörü tamir ederken beslediği kediyi sürekli oradan uzak uzaklaştırmış. Adam bunu bıkmadan sıkılmadan defalarca tekrarlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Herkesin hayali karavan tatili... 02:45

Herkesin hayali karavan tatili...

'PANDEMİDEN DE ŞEHİRDEN DE BUNALDIK, YEŞİLLE MAVİYLE BULUŞMAK, SALGINDAN UZAK OLMAK İSTİYORUZ DİYENLER, BUGÜN İSTANBUL'DA AÇILAN BİR FUARA ADETA AKIN ETTİ... BAKIN O FUARDA NE VARDI?..

Sahurda nasıl beslenmeliyiz 02:25

Sahurda nasıl beslenmeliyiz

11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI GELDİ. GÜN İÇİNDE AÇLIK,SUSUZLUK, BAŞ AĞRISI VE HAZIMSIZLIK ÇEKMEMEK İÇİN SAHURDA NE YEMELİ, NELERDEN UZAK DURMALI SORUSUNUN YANITINI SİZİN İÇİN BESLENME UZMANINA SORDUK... SAĞLIKLI BİR SAHUR ..

Kargo Hırsızı Köpek 00:19

Kargo Hırsızı Köpek

Kargosu teslim edildi görünmesine rağmen kapının önünde bulamayan ev sahibi güvenlik kameralarını incelediğinde gerçek ortaya çıkmış. Evin haylaz köpeği kargoyu alıp arkadaşı ile uzak bir yerlerde parçalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Odessa'da Mayına Basan 2 Sivil Hayatını Kaybetti 00:54

Odessa'da Mayına Basan 2 Sivil Hayatını Kaybetti

Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'nın liman kenti Odessa'da sahilde yürüyüş yapmak isteyen 2 sivil mayına basarak hayatını kaybetti. Ukrayna Ordu yetkilisi Vladislav Nazarov ise, halkı plajlardan uzak durmaları yönün..

Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nda Patlama 00:35

Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nda Patlama

Meksika'daki Popocatepetl yanardağında dün gece saatlerinde patlama meydana geldi. Yetkililer vatandaşlara yanardağdan uzak durmaları uyarısında bulundu...

 Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız 1:00:18

Bilseydiniz Arka Planı Ne Sesli Ne Görüntülü Konuşma Yapardınız

02:15 Mesut Uçar Tosuncuk'un Yerini Nasıl Buldu? 05:26 İstihbaratın Altın Çağı Ne Demek? 09:39 Yunanistan'da Neler Oluyor? 20:20 Dinleniyor, İzleniyorsunuz! 28:40 Telefonda Hangi Bilgilere Ulaşabiliniyor? 34:20 Mahremini..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap 00:46

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap

Ormanda gözlem yapan araştırma görevlisinin sabitlediği ağaçtaki kameraya atlayan sincap sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Sosyal medyada yeni yeni yayılmaya başlayan görüntü hafta sonu Ankara Ayaş'ta ormanlık b..

  • Cowboy tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaratık: Covenant (Alien: Covenant) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Ridley Scott, ALIEN’da kendi yarattığı evrene, PROMETHEUS ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan ALIEN:COVENANT’da geri dönüyor. Galaksini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal 04:53

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal

bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum bak ..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi durduramaz 01:35

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Hollanda'ya gideceğim, engellemeler bizi d

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Hollanda'da katılmayı planladığı etkinlik ile ilgili bu ülkedeki siyasilerin olumsuz tavırlarına sert çıkıştı. Aşırı sağcı Özgürlükler Partisi ..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Şeytanın Peşinden Giden Cinler  Cuhenna Cin Kabilesi 15:02

Şeytanın Peşinden Giden Cinler Cuhenna Cin Kabilesi

Cuhenna Cinleri.. işte bu ayetlerde geçen insanların taşkınlığını arttıran ve Allah hakkında yalanlar uyduran Cin Kabilesi. Onlar en kinci ve gaddar olan Cinnilerdir. Öyle tehlikelidirler ki diğer cin kabileleri bile onl..

  • ZULMA tarafından
  • 6.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Kolonya Cumhuriyeti  Peker ile Mualla Fragman -2 01:10

Kolonya Cumhuriyeti Peker ile Mualla Fragman -2

aşbakan ziyareti ve il olma vaadi ile uzak diyarlardaki bir beldenin belediye başkanlığını kazanan Peker Mengen, halk bu vaadi unutmayınca başbakanı kendine özgü yöntemlerle beldeye gelmeye ikna eder. Danışmanları ile ya..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..