#Zülfü livaneli Çok uzak müzik dinle

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Zeynep Bastık - Boş Yapma 02:27

Zeynep Bastık - Boş Yapma

Söz & Müzik: Serhat Şensesli Düzenleme: Serhat Şensesli Boş Yapma şarkı sözleriyle; Geri araman biraz uzun sürdü. Ne oldu hayat seni de mi üzdü Herkes gittiği yere döndü, O malum ayın on dördü. Ne çiçek ister canım n..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Çaba - Baba 04:23

Çaba - Baba

Söz & Müzik: Çaba Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Metin Boyraz Baba şarkı sözleri ile Hayat öyle zor ki baba Düşmeye gör dara Hayat çok zor be baba Düşme de gör dara Gül yeter bana Olmalısın yanımda Her an muht..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Kara Düzen - İnsan 03:55

Kara Düzen - İnsan

Kara Düzen - İnsan Dinle İnsan şarkı sözleri ile Çok değil aslında kendimden vazgeçtim Bu benim bu yolu ben kendime seçtim Sizleri kandırıp yolunuzdan aldım Gerçekleri saptırdım Sözlerim yalanlarla doluyken Gözyaşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri 04:11

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri Dinle Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm, düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok A benim dilsiz dillerim A benim sessiz ..