#Zülfü livaneli Çok uzak müzik dinle

Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Unicornetto Koleksiyonu için hemen tıkla!nhttps://ty.gl/unilever_cornetto_yo..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 10 ay önce
Pinhani - Köprü Ortasında 03:50

Pinhani - Köprü Ortasında

Pinhani - Köprü Ortasında Şarkı Sözleri Köprü Ortasında Dolandı Başım Çok Aklıma Geldi Annem Kardaşım Evimden Yürüdüm Pazartesi Yüreğimde Kaldı Dünya Hevesi Ağustos‘un 16 Cumartesi Kurusun Yaylacıların Deresi 1969 senesi..

  • Cowboy tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Candan Erçetin  Sensizlik 04:19

Candan Erçetin Sensizlik

Paramparça 86. Bölüm - Candan Erçetin - Sensizlik Bir garip hüzün çöker insana El ayak çekilince Tek başına kalırsın dünyada Etraf sessizleşince İnan bu ev alışamadı Hiç bir zaman sensizliğe Şimdi sensizlik oturyor ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.261 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

GÖKHAN DOĞANAY YOLUMUZDAYIZ 2020 04:23

GÖKHAN DOĞANAY YOLUMUZDAYIZ 2020

Söz Müzik Şerif Kayran Aranjör/M.Yönetmeni Mustafa Beyazkuş Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Senaryo Şerif Kayran&Gökhan Doğanay Genel Yönetmen Şerif Kayran SÖZLER Yolumuzdayız Yolumuzdayız Durduramazlar bizi Yolumuzdayız..

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Gülben Ergen -Seni Kırmışlar 02:58

Gülben Ergen -Seni Kırmışlar

Söz – Müzik. Kubilay Karça Düzenleme: Berk Sabah Yönetmen: Metin Arolat Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Seni Kırmışlar sözleri ile, Seni kırmışlar yârim Ağlamazdın hep gülerdin İçmezdin bu kadar çok Eller..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Oğuzhan Koç - Bence de Zor 02:43

Oğuzhan Koç - Bence de Zor

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan aydın Kayıt & Editing: Adnan Telkıvıran Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hypers Prodüksiyon Şirketi..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Gökhan Toprak - Yer Yok 03:40

Gökhan Toprak - Yer Yok

Senin gibilere benim yanımda yer yok Bir gün çok pişman olacaksın haberin yok Seni sevdiğim günlerin artık hiç değeri yok Hayat devam ediyor bak benim sevenim çok Şimdi bitmiş hikayenin ardından geriye kalansa Koskocama..

  • Ömer tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..