#Zülfü livaneli Çok uzak müzik dinle

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Şafak  Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa 02:19

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa dinle Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa Askerin Milletin Bayrağınla Çok Yaşa Arş Arş Arş İleri İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan..

  • Candy tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Fifth Harmony - BO (BOSS) 03:04

Fifth Harmony - BO (BOSS)

Fifth Harmony - BO (BOSS) 8 Tem 2014 tarihinde yayınlandı **(Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup beş kişiden oluşmakta; Camila Cabello, Lauren Jauregui, Ally Br..

  • Candy tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beste Yoltay -  Yan Yana 04:02

Beste Yoltay - Yan Yana

Çok emek verdim bu aşka Pişman değilim Mevzular derin halim başka Düşman değilim En derinde saklı hep Ellerinle gömdün ne var ne yoksa Kalp kendince haklı Kırılan düzelir mi ki onarılsa Özlemiş olabilirim aslında Bence..

Volkan Pandul - Ayaz 03:08

Volkan Pandul - Ayaz

Volkan Pandul Ayaz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecenun ayazında oturup islanayım tutunacak dalım yok ben kime inanayım Diki taş değilim duramamki yerumde Yârdan ayrı kalalı ağrı var sol yanımda Doldi gözlerum doldi bak..

Ülkü Temur - Elveda 04:12

Ülkü Temur - Elveda

Ülkü Temur Elveda Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki çok özlüyorum Belki zor gelecek, Ama sensiz bir dünya Bana iyi gelecek, Unutmak her şeyi Uzanmak sonsuza Kim bilir bu yürek Daha neler görecek. Elveda güzel yârim elv..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma 03:01

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma

Emre Kaya - Nasıl Diye Sorma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söylediği yalanlar Tersine konuşmalar Hiç çıkmıyo aklımdan Malesef kafamda Cevapsız bi çok soru var En zoruda ihanet Kalpte adı felaket Unut beni devam et D..

Grup Laçin - Bekar Gezelim 03:27

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Grup Laçin - Bekar Gezelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaylı geliyor yaylı Bizi de alsa bari Ayşe saraya çıkmış Doğru söylese bari Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Girdim mahpushaneye Ahbaplar..

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Reyhan Cansu - Burası Türkiye 03:45

Reyhan Cansu - Burası Türkiye

Reyhan Cansu - Burası Türkiye Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neşeyse neşemizi bulmaya Ortamın akışına uymaya Sabahın sesini duymaya Çıkıyorum bu akşam İki tek atıpta dolmaya Herkese mesafe koymaya Niyetim yok hiç durmay..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Meşrep - Soluk Pembe Elbise 04:22

Meşrep - Soluk Pembe Elbise

Meşrep - Soluk Pembe Elbise Dinle SOLUK PEMBE ELBİSE Tanıdık yüzlerden kaçıyorum Kendimi gizliyorum Tanımadık yüzlerde seni arıyorum Ayrılık bu kadar sıcakken her yerde seni bulmaya çalışıyorum Bulduğum an ne yaparım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..