#Zülfü livaneli Çok uzak müzik dinle

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

İnek Sağım Robotu 03:09

İnek Sağım Robotu "Kaffi Kú" İzlanda

Kaffi Ku, Restoran Eylül 2011'de açıldı ve beklentilerini aştı. Burayı özel kılan yeri büyük ve en ileri teknolojiye sahip bir ahır hava olmasıdır. Ön Salondan 30 kişi , ineklerin sağım robotlarının nasıl çalıştığını iz..

  • Cowboy tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX 02:13

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX

AHİT, onun çığır açan YABANCI serisinin yeni bölüm: Ridley Scott ALIEN ile oluşturulan evrenin geri döner. Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen için bağlı koloni gemisi Ahit, mürettebatı, ne düşünüyorsun keşfedilme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie 02:34

Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie

Alien Covenant Film Hakkında için Bound Walter içeren galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen, koloni gemisi Sözleşme'nin mürettebat, bir de keşfedilmemiş bir cennet olduğuna inandığımız bulmak, android David, mahkum..

  • PITIRCIK tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzaylı: Covenant Fragman 02:36

Uzaylı: Covenant Fragman

Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegene bağlı olan koloni gemisi Covenant'ın mürettebatı, keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini keşfediyor. Hayal gücünün ötesinde bir tehdidi ortaya çıkardığında, can sıkıc..

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy 04:33

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak anılan Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte Türkiye’ye geldi. Peki böyle mütevazı bir devlet adamı Türkiye'de yaşamayı düşünse nerede yaşayabilirdi? Hiçbir dev..

 Mustafa Ceceli Ve Selin İmer Bu Akşam Evleniyor Düğünün Detayları 05:25

Mustafa Ceceli Ve Selin İmer Bu Akşam Evleniyor Düğünün Detayları

Mustafa Ceceli Ve Selin İmer Çifti Bu Akşam Gözlerden Uzak Bir Aile Dostlarının Evinde Mütevazi Bir Nikah Töreni İle Evlenecekler. Balayına da Uzak Doğuya Gidecekler...

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komutanın Arkası Dönük Şekilde Hedefi Vurması 00:35

Komutanın Arkası Dönük Şekilde Hedefi Vurması

Komutan şişeyi askere verip uzak bir bölgeye bırakmasını istiyor. Daha sonra tek eliyle mermiyi namluya verip arkası dönük bir şekilde uzak alana bırakılan şişeyi tek seferde vuruyor...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibinden Ayrı Kalamayan Köpek 00:41

Sahibinden Ayrı Kalamayan Köpek

Sahibi Ondan Uzak Durdukça Yakınlaşan Köpek.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli 01:13

Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli

Çölyak hastalarının hazır çorba, ketçap, hazır soslar ve benzeri ürünlerden uzak durmaları gerekir. Tüm besinlerin etiketlerini dikkatli bir şekilde okuyup glüten içermediğinden emin olmak gerekir. Mısır, pirinç, patates..

  • NABIZ tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasını Azaltmak İçin Neler Yapılabilir 02:24

Kulak Çınlamasını Azaltmak İçin Neler Yapılabilir

Kulak çınlaması yaşayan hastaların yüksek sesli ortamlardan uzak durmalarında fayda var. Tuzlu yemekten, sigara ve kahve tüketiminden uzak durmak gerekir. Düzenli uykunun da kulak çınlamasına olumlu etkileri olduğu bilin..

  • NABIZ tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..