#Zülfü livaneli Şeyh bedrettin destanı müzik dinle

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Zirvedekiler 1.Bölüm İzle 45:53

Zirvedekiler 1.Bölüm İzle

İlknur Üstündağ'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Zülfü Livaneli konuk edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 1.Bölüm 45:53

Zirvedekiler 1.Bölüm

İlknur Üstündağ'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Zülfü Livaneli konuk edilmektedir...

Nazım Hikmet Şarkıları 1:00:53

Nazım Hikmet Şarkıları

Bu Klip; Nazım Hikmet'in şiirlerden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:07 1- Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı 04:50 2- Onur Akın - Seviyorum Seni 08:51 3- Volkan Konak ..

Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.742 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye bu sesi konuşuyor! 01:52

Türkiye bu sesi konuşuyor!

TÜRKİYE, ONU KONUŞUYOR... SIVA YAPARKEN ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUĞUN SESİ SOSYAL MEDYAYI BÜYÜLEDİ... AMA SADECE ONLARI DEĞİL... ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN MÜHSUN KIRMIZIGÜL'E BİRÇOK SANATÇI ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ... KONSERDEN ALBÜME,,, TEK..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz 02:46

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz

Bu da Gelir bu da Geçer Ağlama - Hamit Gürbüz Şarkı Sözleri Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti figanım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bu da ..

  • Cowboy tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sevval Sam - Kapildim Gidiyorum 02:55

Sevval Sam - Kapildim Gidiyorum

Sek Albümünde Türk Sanat Müzigini Muhtesem Yorumlamis Kapildim Gidiyorum Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına Ayrılık görünmüşken yâr tutmuyor elimden Misâfirim bugün ben gurbet ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyete Kanat Gerenler 14.Bölüm 25:22

Cumhuriyete Kanat Gerenler 14.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Mesude İleri, Bedrettin Tuncel ve Mazhar Şevket İpşiroğlu konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 37.Bölüm 47:21

Zirveye Ulaşanlar 37.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 37. bölümünde; Bedrettin Dalan, Ali Rıza Bozkurt, Cevdet Acar ve Mukadder Sezgin konuk olarak yer almaktadır...

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

İçimde Bir His Var Nasıl Olsa Ayrılacağız 01:32

İçimde Bir His Var Nasıl Olsa Ayrılacağız

Vur Emri. Ayhan Işık ve Filiz Akın'dan bir aşk destanı. Filmin Adı: Vur Emri Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Vur Emri 03:27

Vur Emri

Vur Emri. Ayhan Işık ve Filiz Akın'dan bir aşk destanı. Filmin Adı: Vur Emri..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Börü 1. Bölüm Teaser 00:43

Börü 1. Bölüm Teaser

Bazen Canavarlar Kazanır isimli bölüm, 28 Şubat Çarşamba, Saat 20:00'de Star TV'de! Türküm demekten mutlu olanların hikayesi, bizim için ve bizden kahramanların destanı!..

Börü Official Trailer 02:32

Börü Official Trailer

Bazen Canavarlar Kazanır isimli bölüm, 28 Şubat Çarşamba, Saat 20:00'de Star TV'de! Türküm demekten mutlu olanların hikayesi, bizim için ve bizden kahramanların destanı!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ap'ye Tokat Gibi Afrin Cevabı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ap'ye Tokat Gibi Afrin Cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liseliler Destanı Yazıyor Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Erdoğan, AP bizim harekatı bitirmemiz istenmiş, boşuna heveslenmesinler işimiz bitmeden oradan çıkmaya..