#Zülfü livaneli Şeyh bedrettin destanı müzik dinle

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle 2:28:51

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle

İMDB: ( 8.3 ) ( 1 Oscar ödülü. 13 farklı ödül ve 7 adaylık. IMDb Top 250: #93 ) ( 448.132 kişi oy kullanmıştır. ) 2001: Bir Uzay Destanı (İngilizce: 2001: A Space Odyssey), 1968 yılında Stanley Kubrick tarafından yönetil..

  • PengoTV tarafından
  • 13.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2 1:00:44

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 2 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! (Orijinal Kayıt) Şarkı Listesi: Sertab Erener - Ateşle Barut 00:00 Çelik - Güle Gül..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı 01:07

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı

Deaş’ın Musul’daki Tünelleri Ortaya Çıktı Musul için başlatılan operasyon kapsamında DAEŞ’in elinden alınan Şeyh Emir köyünün, örgüt militanları tarafından adeta köstebek yuvası gibi kazıldığı ortaya çıktı. ABD’nin öncü..

00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

İşte Kafkas Dansı Aseletin Dansı Lezginka 00:58

İşte Kafkas Dansı Aseletin Dansı Lezginka

Süper Lezginka Dansı :Bayan Çıplak Ayakla Dans Ediyor . Haydi Seyredelim :-D Çeçenlerce Lovzarg, Kabardeylerce Islamey, Osetlerce Zilga, Azerilerce Qaytağı, İnguşlarca Halhar ve Kafkasya dışında Şeyh Şamil ya da Lezgink..

  • Cowboy tarafından
  • 3.399 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

Kara Murat'tan Efsane Sıçrayışlar 00:30

Kara Murat'tan Efsane Sıçrayışlar

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi - 1972 Kara Murat: Fatih’in Fermanı - 1973 Kara Murat: Ölüm Emri - 1974 Kara Murat: Kara Şövalyeye Karşı - 1975 Kara Murat: Şeyh Gaffar’a Karşı - 1976 Kara Murat: Denizler Hakimi - 1977 Kara ..

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm 39:59

Haberci Türkiye Renkleri 8.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm 44:58

Haberci Türkiye Renkleri 9.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 8.bölümünde; Antalya batık arama çalışmaları, Şharm El-Şeyh kenti su altı dalışı, Kaş'ta bulunan su altı köpekbalığı heykeli ve beyaz köpekbalıkları konu edilmektedir...

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi 01:13

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman El Sani Almanya'nın Wolfenbüttel kentinde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı, kr..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası 02:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Bahreyn’de, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa Al Halife ile Sakhir Sarayı'nda görüştü. Görüşme sonrasında Bahreyn Kralı Halife, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şeyh İsa b..

Katar Talepleri Kabul Etmedi 00:50

Katar Talepleri Kabul Etmedi

Katar, bazı Arap ülkelerinin ilişkilerin yeniden normalleşmesi için dayattığı talepleri kabul etmeyeceğini açıkladı. Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, bu taleplerle ülkesinin egemenlik haklar..

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı 02:14

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı

Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Hamad Havalimanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret..

Sivas'ta Liseli Kızların Kavgası 01:09

Sivas'ta Liseli Kızların Kavgası

Sivas'ta Şeyh Şamil Mahallesi'nde bulunan 75'inci Yüzyıl Ortaokulu bahçesinde aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen liseli kız öğrencilerin kavgası kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı! 01:00

İşgalci İsrail 119'uncu Kez Yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı El-Arakib köyündeki evleri 119'uncu kez yıktı. Köy sakinlerinden Şeyh Sayah Türki, “Biz nesilden nesile burada yaşadık..

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Casim El Sani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı 02:37

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh'in 'İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığı' yönündeki fetvası soru işaretlerine yol açarken, Mümtahine Suresi'nde İslam'la savaşanlar için yer alan Kim onları dost edinirse o..

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında 01:00

Aksa Muhafızı Salah 108 Gündür Zulüm Altında

1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah, İsrail polisinin 15 Ağustos'ta Ummul Fehm'deki evine düzenlediği baskınla gözaltına alınmıştı. İsrail güçleri bu sabah da Salah'ın avukatı Halid Zeberka'yı gözaltına ..

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor 00:29

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor

Kilis'te konuşulu bulunan Fırtına obüs topları, Afrin'nin Şeyh Pınar bölgesindeki PKK/PYD terör örgütü mevzilerini ateş altına aldı...

Ölen Şeyhi Ampulde Görüp Direğe Tırmanan İnsanlar 00:37

Ölen Şeyhi Ampulde Görüp Direğe Tırmanan İnsanlar

Senegal'de hayatını kaybeden Şeyh İbrahim Niyas sokak direğindeki ampulde göründü diye bazı insanlar direğe tırmanmaya çalışmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce