#Zımba söyle

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kına Gecesi Müziği 02:35

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zal

İğne Attım Tarlaya (Le Le Zalım Zalım) Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kız Oğlanın Yanında (Le Le Zalım Zalım) Ah Dedikçe Terliye (Vıy Vıy Zalım Zalım) Karanfili Budama (Le Le Zalım Zalım) Sefa Geldin Odama (V..

  • PengoTV tarafından
  • 2.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!! 07:40

Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!!

Sizler de hem modern hem şık hem de modaya uygun giyinmek istiyorsanız. 2016-2017 en güzel topuklu ayakkabı modelleri arasında tercih yaparak2017 bayan ayakkabı modelleri ve ayakkabı modası; şöyle bir göz gezdirmek gerek..

  • Kadınca tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Zuhal Topal'dan Esra Erol'un Gözyaşlarına İnce Gönderme (Duymayan Kalmasın) 07:00

Zuhal Topal'dan Esra Erol'un Gözyaşlarına İnce Gönderme (Duymayan Kalm

Star TV'de yayınlanan, 'Duymayan Kalmasın' programına katılan evlilik programı sunucusu ve oyuncu Zuhal Topal, evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Dün Esra Erol'un programında sesini titr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı! 00:41

O Ses İsrail'de Türkçe Şarkıyla Şampiyon Olan Yarışmacı!

Türkçe şarkıyla şampiyon oldu (O Ses İsrail) 20.03.2017 İsrail'de yayınlanan O Ses İsrail yarışmasında finale kalan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sabir Sapan, İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısıyla şampiyon oldu...

  • ANKA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!! 02:21

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!!

-Dur kımıldama 3'e kadar sayıcam çabuk parolayı söyle.. +Parola şeyyy... -1 parola şey değil... +Dur parolayı bulucam -2 parolo dur parolayı bulucamda değil.. +Hah buldum başak -Bulamadın şafak..

İyi ki Doğdun Jackie Chan! Aksiyon ve Komediyi Güzel Bir Şekilde Harmanlayan Büyük Ustanın Efsane Filmleri 09:03

İyi ki Doğdun Jackie Chan! Aksiyon ve Komediyi Güzel Bir Şekilde Harma

Aksiyon filmlerinin efsane ismi Jackie Chan'in komedi yönünü de anlatmaya gerek yok. Bugüne kadar yaptığı bütün filmlerini hayranlıkla izlediğimiz ismin efsane sahnelerini doğum gününe özel şöyle bir daha hatırlayalım...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt 02:02

Erdoğan'dan Merkel'e Tokat Gibi Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le arasında geçen konuşmayı anlattı. Kendisinden Die Welt Gazetesi muhabiri Deniz Yücel'in serbest bırakılmasını isteyen Merkel'e Erdoğan şöyle cevap ve..

Planlama Aşamasından Yapım Aşamasına 20 Adımda Çift Katlı Otobüsün Lüks Bir Karavana Dönüşümü 12:05

Planlama Aşamasından Yapım Aşamasına 20 Adımda Çift Katlı Otobüsün Lük

Şöyle lüks bir otobüsle dünyayı dolaşmayı kim istemez ki? Hayallerimizi yaşamakla meşgul adamdan 20 adımda bir karavan yapımı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.484 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Yarın Akşam İnşallah bu Millet Kendi Bayramını Yapacak 01:52

Cumhurbaşkanı Yarın Akşam İnşallah bu Millet Kendi Bayramını Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın akşam inşallah bu millet kendi bayramını yapacak. Bazıları şöyle diyor, 'evet' diyen de 'hayır' diyen de, kardeşim 'hayır' diyeni anlayışla karşılarım ama evetle hayırı aynı kefeye koyamam. ..

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile 03:30

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile

Çile Bülbülüm Şarkı Sözleri bülbülüm gel de dile söyle benimle bile sesini duyur ele çile bülbülüm çile allah müjde ey güzel kusum bahara erdi kisim gülüyor içim disim çile bülbülüm çile allah issiz yuvanda tektin çeki..

Seraf O Ağaçlar Boy Boy 04:31

Seraf O Ağaçlar Boy Boy

güzel de olmuş. ayrıca şarkının sözleri de oldukça manidar: o ağaçlar boy boy ahaliyi (memleketi) soy soy sonra iste oy oy akaratın buradan sonrasına ben olsam şöyle devam ederdim muhtemelen biz de verdik oy oy çünkü ..

Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Emine Gamzenin Fiziğini Eleştirince Yanıtını Aldı! 10:50

Emine Gamzenin Fiziğini Eleştirince Yanıtını Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Öykü Serter, Tuğçe Ekim'den mimikleriyle yorum yapmasını isteyince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Emine Aydın ise Dilara Taşkın'ın renk..

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu Tuğçe Ekimi Önce Taklit Etti Sonra Şaşırttı! 10:46

Kemal Doğulu Tuğçe Ekimi Önce Taklit Etti Sonra Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Duygu Çevik, Tuğçe Ekim'i güzel bulduğunu söyleyince Tuğçe, Duygu'ya sen bana hep böyle şeyler söyle dedi. Bahar ise bu durumu kıskandı ve ..

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser 00:26

ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser

Cici kiz Ah cici kız,cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları,kaç oldu Tutmadım ki,bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız,cicili bicili..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum - Anasına Kızına 03:50

Yudum - Anasına Kızına

Gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom Yandım anam yanasın anam öldüm anam Sen benden geçtin ama ben senden geçemiyom Anasına kızına Duvardaki sazına Sandıktaki bezine Yandım ela gözüne Oyna sevdiğim oyna bu dünya kalmaz ..