#Zımba söyle

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Sarp Apak Ve Can Bonomo Röportajı 03:18

Sarp Apak Ve Can Bonomo Röportajı

Sarp Apak şaşkınlığını gizleyemedi!Sekiz ay önce nikah masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz mutluluklarını taçlandırdılar. Geçtiğimiz günlerde Bengisu Uzunöz'ün 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Çift bebek hab..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı 01:26

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı

Manisa'da çay ocağı işleten Nevzat Adıgüzel, nezaket kurallarına uymayan müşterilerine ayrı bir fiyat tarifesi uyguluyor. Şehzadeler ilçesinde 10 metrekarelik çay ocağını işleten Nevzat Adıgüzel'in iş yerine astığı fiya..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur  Yuvasız Kuşlar 03:39

Ferdi Tayfur Yuvasız Kuşlar

Garibim halime bakıp ta gülme Yolun düşer gurbet ele sende yanarsın Yolun düşer gurbet ele hasret çekersin Ümitsizde olsa hayırsızda olsa Gönül verdiğin Ölümden korkmayıp yine seversin Kimseden korkmayıp yine seve..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..