#Çalışma ve sosyal güvenlik

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası 01:02

Çanakkale Boğazı açıklarında gemi kazası

Çanakkale Boğazı açıklarında, iki geminin çatıştığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Rusya'dan Mısır'a giden 225 metre boyundaki buğday yüklü Marshall Adaları bayraklı M/V Levantes gemisi ile Fas'ın Jorf Lasfar Limanı..

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç 04:18

Ukrayna Rusya'yı Böyle İkna Etti! İşte İstanbul'dan Çıkan Sonuç

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılan toplantı, Rusya ve Ukrayna taraflarının hem heyet başkanları hem de heyetler arası görüşmelerinin ardından sona erdi. Toplantının ardından heyetlerden ardı ardına önem..

Londra Metrosunda İzmir Marşı 00:44

Londra Metrosunda İzmir Marşı

Sosyal medya Londra metrosunda Türklerin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı'nı konuşuyor. Rejim değişikliği ve başkanlık sistemi referandumu öncesi sosyal medyada hemen her gün ‘HAYIR' oyu verecek vatandaşlar tepkiler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz 04:00

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz

Sosyal medyada tartışma yaratan 'elbise rengi' paylaşımı sonrası yeni bir renk polemiği başladı. İngiliz oyuncakçı Charles Benham'ın 1895 yılında yarattığı Benham Topacı , 120 yıl sonra bile gizemini koruyor. İlk bakışt..

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi? 03:28

Kısmetse Olur - Onur ve Aycan Neden Adnan'a Yüklendi?

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Aycan, sosyal medyada Kemal'in yayınlarından rahatsız olduklarını ve buna destek verdiği için de Adnan'la dostluklarının kopma noktasına geldiğini söyledi. ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı 03:18

Ünü Dünyaya Yayılan ‘Bayılan Horoz’ İngiltere’den Davet Aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov ..

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme 04:51

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda  inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! ------------------------------..

Yerli Tarayıcı 05:44

Yerli Tarayıcı "Vuhuv" İnceleme!

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! -----------------------..

Hollanda Temsilciliklerinde Son Durum 04:22

Hollanda Temsilciliklerinde Son Durum

Hollanda'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam'daki konsolosluk binasına girişinin engellenmesinin ardından, Hollanda'nın Türkiye temsilciliklerinde güvenlik önlemleri artırıldı...

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı! 00:16

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı!

Başakşehir Fatih Terim stadında bir güvenlik görevlisi Trabzonsporlu bir küçük çocuğun üzerinde ki formayı çıkarttırması büyük tepki çekti. Formanın çıkarılma anında çekilen video, sosyal medyada kısa sürede yayılırken T..

İşte O An  Evlat Edinildiğini Öğrenince 01:01

İşte O An Evlat Edinildiğini Öğrenince

ABD'de iki yıl boyunca kendisini evlat edinecek bir ailenin hayalini kuran Tannah Butterfield isimli 11 yaşındaki küçük kız, bir ailenin kendisini evlat edinmeye karar verdiğini öğrendiği anda sosyal hizmetler görevlisin..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Lost in Translation ve Her Filmlerinin Birbirlerinden Ne Kadar Etkilendiğinin Kanıtı Video 03:28

Lost in Translation ve Her Filmlerinin Birbirlerinden Ne Kadar Etkilen

Sosyal Medya kullanıcı Jorge Luengo Ruiz, Lost In Translation (Bir Konuşabilse) ve Her filmleri arasındaki simetriyi inceleyen bir çalışma yayınladı. İki farklı yönetmenin başarılı filmlerinde benzer sahneleri ardı ardı..

  • Cowboy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tinder'da Tanıştığın Kızın Şişman Çıkması 03:54

Tinder'da Tanıştığın Kızın Şişman Çıkması

Simple Pickup ekibi Tinder buluşmasında flörtün şişman çıkması üzerine bir çalışma yaptı. Buluşmaya giden kadınların karşısına çıkan şişman erkek ve erkeklerin karşısına çıkan şişman kadın... Bakalım ilk yüz yüze tanışma..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tataristan Başkanı Rüstem Minnehanov #MannequinChallenge yer aldı 00:30

Tataristan Başkanı Rüstem Minnehanov #MannequinChallenge yer aldı

Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnehanov onun çalışma günü #MannequinChallenge 'de. Tataristan Cumhurbaşkanı yer aldığı videoda Tüm cumhuriyet sakinlerini ve sosyal ağlardaki abonelerine iyi sabahlar diledi. Re..

  • PengoTV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toronto kültür ve sanatla dönüşüyor 05:29

Toronto kültür ve sanatla dönüşüyor

Kanadalı sosyal girişimci Tim Jones, sanatçılara makul fiyatlarla çalışma mekânları sunarak, dünyanın en başarılı kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atıyor...

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

İnsanlarla Konuşuyormuş Numarası Yaparak Tepkilerini Ölçmek 04:19

İnsanlarla Konuşuyormuş Numarası Yaparak Tepkilerini Ölçmek

WhyShy ekibi yine eğlenceli bir videoya imza attı. Bluetooth'lu kulaklık ile konuşurken insanların yanlarına giden ekipten ters köşe yaptıran çalışma...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesinin Ardından Henüz 17 Yaşındayken Yaşı Büyütülerek İdam Edilen Erdal Eren Belgeseli 1:16:29

12 Eylül 1980 Darbesinin Ardından Henüz 17 Yaşındayken Yaşı Büyütülere

12 Eylül 1980 darbesinin ardından henüz 17 yaşındayken yaşı büyütülerek idam edilen Erdal Eren'in hayatını anlatan 'Oğlunuz Erdal' belgeseli, Erdal Eren’in doğduğu şehir olan Şebinkarahisar’da başlıyor... Yapımcı : Sosy..

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili! 00:46

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün, muhtarlarla toplantı yapan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu muhtar zannetti. Üstüne bir de hatıra fo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarma Saran Gençten Nusret Taklidi 00:51

Sarma Saran Gençten Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakkaldan Nusret Taklidi 00:49

Bakkaldan Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı 04:18

İstanbulluların Üst Geçitle İmtihanı

Avcılar Sosyal Tesisler metrobüs istasyonu ve üst geçidinin, yenileme çalışmaları dolayısıyla kapatılması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Girişleri demir bariyerle kapatılmasına rağmen, vatandaşların üzerinden atlayara..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaportacıdan Nusret Taklidi 00:35

Kaportacıdan Nusret Taklidi

Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu.Şu ana kadar yapılmış bütün Nusr'et videolarını geride bırakacak kadar kendinden söz ettiren video sosyal medyada payl..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce