#Çalışma ve sosyal güvenlik

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş 00:42

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı. Ciğerci'nin mayolu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya fenomeni Selin..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e 01:09

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e "Bazlama Surat"

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel için Bazlama surat diyen Kerimcan Durmaz'ı sosyal medyadan engelledi. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altı..

Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki 10:43

Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki

Geride bıraktığımız eylül ayında Demet Akalın ile Okan Kurt, 10 dakika süren duruşmanın sonunda evliliklerine son vermişlerdi. Nafaka ve tazminat talep etmeden 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin kızları Hira'nın s..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Operasyon Anka İnceleme! BOS 4.BÖLÜM|MİLLİ GURURUMUZ SİHALARIN OYUNU 05:17

Operasyon Anka İnceleme! BOS 4.BÖLÜM|MİLLİ GURURUMUZ SİHALARIN OYUNU

Uygulamanın linklerinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.tusas.operasyonankannhttps://apps.apple.com/tr/app/operasyon-anka/id1456835508?l=trnnSelamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda yerli ve milli gu..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Meme Kanserinde Devrim Buluş 01:37

Meme Kanserinde Devrim Buluş

Meme kanseri hastalarının ömrünü 5 yıl uzatan yöntem var. Bu yöntem artık Türkiye'de de uygulanacak. Serumla uygulanan bu yöntemde kemoterapi gibi saçlarda dökülmüyor üstelik tüm giderleri SGK karşılıyor...

  • SAGLIK tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Adı Efsane 16. Bölüm Fragmanı 00:59

Adı Efsane 16. Bölüm Fragmanı

Hakan’la Tarık’ın arası giderek açılır. Hakan, Tarık’la Melis arasında sıkışıp kalmıştır… Tarık, kızlarının velayetini alabilmek için sosyal güvenlik uzmanını ikna edebilecek mi? Hakan, Tarık’ı mı yoksa Melis’i mi tercih..

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay 00:51

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay

İş yerinde sakince oturan bir kişinin başına gelen olay izleyenleri gülme krizine soktu. Bir anda cam masa tuzla buz olurken güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen dükkan sahibi ve arkadaşları kahkahaya boğuldu. Öte yanda..

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada 02:10

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada

Geçtiğimiz Eylül ayında Meksika'da meydana gelen 7,1 şiddetindeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Şiddetli depremde duvar ve bina kirişlerindeki oluşan hasar saniye saniye kaydedildi...

Beceriksiz ATM Hırsızının Komik Halleri Kamerada 01:14

Beceriksiz ATM Hırsızının Komik Halleri Kamerada

Rusya'da güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızın ATM makinesini soymaya çalışırken, yanmaktan son anda kurtulduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı...

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..

Mahir Ünal'dan Taşeronlara Müjde 01:23

Mahir Ünal'dan Taşeronlara Müjde

AK Partı Sözcüsü Mahir Ünal MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Taşeron düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda da bulunan Ünal Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı çalışmalarını meclise sundu. Bunun yasalaşması kon..

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar 00:36

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar

PKK yandaşları bu görüntüleri sosyal medyadan kaldırtmak için uğraşıyor. Şemdinli'de çocukların yaptığı yürüyüş internette PKK sempatizanlarını adeta çıldırttı. Şehit güvenlik korucusu Fevzi Altınkum'un cenazesi sırasınd..

Kadınların Güldüren Kaza Kritiği 00:24

Kadınların Güldüren Kaza Kritiği

İstanbul'da önce kaza yapıp ardından güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek kritik yapan kadınlar görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Şimdi Mahalle Oldu 01:51

Gazi Şimdi Mahalle Oldu

DHKP-C'li teröristlerin örgüt sahası olarak kullandığı Gazi Mahallesi, iki yılda büyük dönüşüm geçirdi. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarıyla DHKP-C'nin izlerinin silindiği mahalleye 20 bin kişi dönüş yaptı. Daha ö..

Artık Herkes SGK'lı Mı 08:33

Artık Herkes SGK'lı Mı

Sosyal güvenlik müşaviri Ali Tezel: Yeşil Kartlılar SGK kapsamına geçti...

  • NABIZ tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı 00:48

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı

İddiaya göre, sosyal medyada adı Fırat E. olan şahıs, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü. Çocuklara ilk başta para verip elbise alan şahıs, iletişimini de sürdürdü. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahalleli..

En Düşük Emekli Aylığı Bin 500 Lira 02:15

En Düşük Emekli Aylığı Bin 500 Lira

Sosyal güvenlik kurumunca ödenen en düşük emekli aylığında geçen yılki artışın ardından bu yıl salgın önlemleri kapsamında ikinci artış yapıldı. En düşük emekli maaşı bin 500 TL’ye yükseltildi...

İşitme Cihazı Kullananlara Müjde 01:34

İşitme Cihazı Kullananlara Müjde

İşitme cihazı kullanan vatandaşlara yargıdan sevindiren haber geldi. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) vatandaşa reçete edilen işitme cihazının tüm bedelini karşılamakla yükümlü olacak...

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü 01:01

Tuzla'da yürek ısıtan görüntü

Tuzla’da yolu kapatarak yaşlı bir çiftin kaşıya geçmesini sağlayan minibüs şoförünün bu hareketi takdir toplarken, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından ..