#Çalışma ve sosyal güvenlik

Otobüsün yönünü çevirerek öğrencileri sınava yetiştirdi 00:36

Otobüsün yönünü çevirerek öğrencileri sınava yetiştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şoförü, YKS’nin TYT oturumuna geç kalan 3 öğrenciyi otobüsün yönünü çevirerek okula yetiştirdi. Belediye, otobüsün güvenlik kamerası görüntüsünü sosyal medyada paylaştı...

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı 05:55

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2022 yılı içinde 41 bin düzensiz göçmenin geçişinin engellendiğini belirterek, “Sosyal medyada eski görüntüler yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biz o bölgede..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle 1:58:17

Belalı Tanık Türkçe Dublaj İzle

Dünyanın en başarılı güvenlik görevlisi olan Michael Bryce'nin yeni bir müşterisi vardır: Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılanacak bir tetikçi! İkili kişiliklerindeki ve hayata bakış açılarındaki farklılıkları bir ken..

Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Buz Devri Yılbaşı Macerası 24:30

Buz Devri Yılbaşı Macerası

Buz Devrinden yine eğlenceli bir çalışma..

  • Film İzle tarafından
  • 7.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Animasyon Filmi 03:10

15 Temmuz Animasyon Filmi

15 Temmuz Animasyon Filmi Üniversite öğrencisi ve animasyoncu Muhammet Raşit Navgasın, çocukların 15 Temmuz hain darbe girişimini anlaması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla 2 aylık bir çalışma sonucu 'Milli İra..

Maşa ile Koca Ayı 11. Bölüm - Mawa Kawa 07:08

Maşa ile Koca Ayı 11. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa 11. bölümde okula başlar. Sevimli ayıcık okula başlamasının ilk gününde ayıcık ona çalışma masası hazırlar. Ve okuma yazma, matematik öğretmeye çalışır. İşte sevimli ikilinin komik maceraları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 60.Bölüm Bu Nasıl Çalışıyor 10:05

Canim Kardeşi̇m 60.Bölüm Bu Nasıl Çalışıyor

Her çocuk gibi Mine ve Müge fotoğraf makinesi ,telefon gibi gündelik icatların nasıl çalıştığını merak ederler. Mine hayal dünyasında fotoğraf makinesi ve telefonun nasıl çalıştığını kurgular. Çocukça bir hayal kurgu ile..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı 00:31

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı Gaziantep’te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma b..

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında  Göçük: İşçiler Enkaz Altında 01:21

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında Göçük: İşçiler Enkaz

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında Göçük: İşçiler Enkaz Altında Olay, Şirvan ilçesi Maden köyünde meydana geldi. Edinilen ilk bilgi ve iddialara göre, köydeki maden ocağında göçük meydana geldi. Olayda, ma..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

ALS hastaları için iletişim umudu 01:12

ALS hastaları için iletişim umudu

Hollanda’daki Utrecht Üniversitesi Tıp Merkezi amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalarının konuşmadan iletişimini sağlayan bir çalışma yapıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu 03:26

Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu

1200 metre yükseklikte saatte 260 km hız ile ilerleyen ekibe misafir olarak Jetman'ler katıldı. Fransız hava akrobasi ekibi ve Jetman'lerden muhteşem bir çalışma...

  • Cowboy tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3D Yazıcı ile Kendi Objektifini Üreten Adamdan Mükemmel Fotoğraflar 02:10

3D Yazıcı ile Kendi Objektifini Üreten Adamdan Mükemmel Fotoğraflar

Kendine özgü objektif tasarımları bulunan fotoğrafçı Mathieu Stern 3D yazıcı ile kendine objetif üretti. Ürettiği objektif ile de mükemmel fotoğraflar çeken Mathieu üretim aşaması ve fotoğraflardan oluşan enfes de bir ça..

  • Cowboy tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce