#Çalışma ve sosyal güvenlik

Dünyanın En Uzun Süre Dönen Stres Çarkı 03:31

Dünyanın En Uzun Süre Dönen Stres Çarkı

Japonya'da bulunan MinebeaMitsumi Inc. isimli şirket 50 mühendis ve 6 aylık çalışma sonucu 24 dakika dönebilen stres çarkı üretti...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Terör Operasyonu 01:47

İstanbul’da Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekat Ş..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Abd İle Anlaşma Değil Anlayış Birliğine Vardık 03:08

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Abd İle Anlaşma Değil Anlayış Birliğine Var

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, (ABD ile) Çalışma grubunun yol haritasını mutabakata bağlarsak 'anlaştık' diyebiliriz. Şimdi bir anlayış var. ifadelerini kullandı...

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Ceo'su Mehmet Aydın Yurt Dışına Böyle Kaçmış 01:31

Çiftlik Bank Ceo'su Mehmet Aydın Yurt Dışına Böyle Kaçmış

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Uruguay'a kaçmış, yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Aydın'ın yurt dışına kaçışı ile ilgili fotoğraf ortayı çıktı. Fotoğraf karesinde Aydın'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pasaport ..

Pushback Aracı İle Yolcu Uçağının Kontrolü 01:45

Pushback Aracı İle Yolcu Uçağının Kontrolü

Uçakların aprondan geri geri çıkması için yardımcı olan Pushback araçlardan bir tanesinin çalışma anına tanıklık ediyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız 00:28

Çalıntı Bisikleti Çalan Hırsız

Park halinde bulunan çekicinin üzerinden kimliği henüz belirlenemeyen hırsız bisiklet çaldı. Çekinin üzerindeki bisikletlerin çalıntı olduğu ve Yediemin parkına götürüleceği öğrenildi. Hırsızın çalıntı bisikleti çalarken..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

8 Yıl Boyunca Her Gün Selfie Çeken Kadının İnanılmaz Değişimi 03:22

8 Yıl Boyunca Her Gün Selfie Çeken Kadının İnanılmaz Değişimi

14 yaşında başladığı selfie macerasında 22 yaşına geldiğinde bir çalışma yapmaya karar veren Eadington isimli genç kadın ortaya muhteşem bir video çıkardı. 8 yıl boyunca her gün selfie çeken kadın onca yılı 3 dakikaya sı..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil' 00:45

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil'

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamada bulundu. Başbakan Yıldırım, Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bug..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş 01:46

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş

Lir Kuşu, Avusturalya‘da yaşayan ve uçma yeteneği olmayan bir kuş türü. Gerçekten de kuşun inanılmaz bir taklit yeteneği var. Dişilerin dikkatini çekmek isteyen erkek Lir kuşları, ses taklit yetenekleri ile çevrelerinde..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Başkent'te Sağanak Yağış Ve Dolu Su Baskınlarına Neden Oldu 05:46

Başkent'te Sağanak Yağış Ve Dolu Su Baskınlarına Neden Oldu

Başkent'te sağanak yağış ve dolu su baskınlarına neden oldu. Ankara'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu nedeniyle su baskınları yaşandı. Dolu yağışı nedeniyle arabalar hasar gördü. Belediye ekipleri su bas..

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak 00:34

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak

Farenin kafasına takılan cihaz ile lpgden benzine geçiş gibi açıp kapatarak öldürme hissini uyarmayı başarmışlar. Oldukça ilginç bir çalışma olmuş. İnsanlık üzerinde etkisi ne olunur bilinmez ama tam tersi düşünürsek sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz 05:04

Hareket Etmeden Dans Edebilir Misiniz

Hareket etmeden dans edebilir misiniz? Bu soru dünyanın en ünlü YouTuber'larından olan Ryan Higa'ya geldi. YouTube videosunun altına gelen bir takipçisinin yorumunu dikkate alan Ryan, 6 günlük bir çalışmanın ardından ort..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Kadın Çekici Çağırdığına Pişman Oldu  Dünyanın En Yeteneksiz Çalışanları 04:05

Genç Kadın Çekici Çağırdığına Pişman Oldu Dünyanın En Yeteneksiz Çalı

Çalışma hayatında işini iyi yapanlar kadar, sakarlıklarıyla her şeyi berbat edenler de var. Bu videoda sizi güldürecek bu efsane elemanları derledik...

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara Havasıyla Yeşil Uzay Dansını Harmanlamak 03:32

Ankara Havasıyla Yeşil Uzay Dansını Harmanlamak

Son dönemlerin en popüler danslarından birine imza atan Yeşil uzaylı dansını bir de Ankara havasıyla birlikte görelim. Armağan Arslan'ın ayrı bir komedi olan Bana mı Yürüyon klibini izliyoruz. Güzel ve eğlenceli bir ça..

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot 01:46

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot

Dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan MIT’nin Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nda (CSAIL) gerçekleştirilen bir çalışma, robot-insan etkileşiminde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar pe..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz Bir Takım Çalışmasıyla Zor İşler ile Çalışanlar 08:39

İnanılmaz Bir Takım Çalışmasıyla Zor İşler ile Çalışanlar

Dünyanın en zor işlerinden birisi olan elektrik işini yapan pilot ve çalışanın çalışma anları insanı adeta hipnotize ediyor. Mükemmel bir uyum içinde çalışan ikili dünyanın en zor işlerinden birini tereyağından kıl çeker..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..

Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..