#Çalışma ve sosyal güvenlik

Darbe Girişiminde 2. Ordu Nizamiyesinde Yaşananlar Kamerada 01:23

Darbe Girişiminde 2. Ordu Nizamiyesinde Yaşananlar Kamerada

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı nizamiyesinde yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı 02:03

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı

BBC Türkçe, 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalrı sırasında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'deki Reina gece kulübüne girdi. Gece kulübünün ortaklarından olan Ali Ünal da o ..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti 00:21

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti

Meksika’nın başkenti Meksiko’da otoyolda temizlik yapan işçiler korkunç bir kaza yaşadı. Kontrolden çıkan bir tır, çarptığı araçlarla birlikte yolun kenarına savruldu. Feci kazada temizlik işçilerinden 1’i hayatını kaybe..

Korkunç Kazadan Böyle Kurtuldular 00:29

Korkunç Kazadan Böyle Kurtuldular

Sürücü ve yanındaki kadın bu kazadan yara almadan kurtuldu. İnanılmaz kaza Çin’de gerçekleşti. Ara sokaktan çıkan otomobil, caddeye girmek üzereydi. Bu sırada bambu kamışı yüklü kamyon, bir anda durunca tonlarca ağırlığı..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Sınıra Fırtına Obüs Topları Sevk Edildi 01:41

Sınıra Fırtına Obüs Topları Sevk Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kilis’in Elbeyli ilçesi üzerinden El Bab tarafına fırtına obüs topları sevk edildi. Fırat Kalkanı Harekatının 156’ncı gününde batı illerinden getirilen fırtına obüs topları, harekatın y..

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş 03:20

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş

Bidonla Sokulan Patlayıcı, Kaymakamın Masasının Altına Yerleştirilmiş Derik'te Kaymakam Safitürk'ün şehit olduğu terör saldırısında, patlayıcının bidon içerisinde sokularak kaymakamın masasının altına bırakıldığı ve bur..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda 04:29

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda

Adana'da FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasıda 10. Tanker Üs Komutanlığının giriş nizamiyesinde önlem alan polis ekipleri ile darbeci komutanlar arasında yaşanan gerginliğin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çı..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı! 00:11

Tartıştığı Arkadaşını Tren Yoluna Attı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da şirkette tartışan arkadaşların kavgası tren istasyonunda devam etti. Sinirden kendini kaybeden bir adam diğerini tren raylarına attı. Yaklaşmakta olan treni fark eden adam raylardan kaçmaya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı 01:17

Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı

İstanbul Beylikdüzü'nde polis, tarihi eser kaçakçısıyla alıcı gibi buluştu. Suriye'den kaçırıldığı düşünülen 12 tarihi sikkenin orjinal olduğunu polis hemen anladı. Çünkü pazarlığa girişen Emniyet Amiri aynı zamanda Arke..

Kaşınan Sarhoşu Tek Yumrukta Kaşıyan Genç 00:42

Kaşınan Sarhoşu Tek Yumrukta Kaşıyan Genç

Gün geçmiyor ki güvenlik kameralarına iyilik melekleri takılmasın. Bir sıkımlık canı olan sarhoş gence ben bile vursam yığarmışım yere ama adam iki kişiye dalmaya çalışıyor valla helal olsun inanmış..

  • JokerS tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Pandadan Çocuklarına Hayat Dersleri 01:53

Anne Pandadan Çocuklarına Hayat Dersleri

Çin'in Sichuan eyaletinde, bir araştırma üssünde bulunan panda ve yavrularının görüntüleri izleyenleri gülümsetiyor. Anne pandanın çocuklarına verdiği hayat dersleri güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi 00:23

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi

Hatay'da otoyolda seyir halindeki aracın üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Aracın düşüş anında, yolun bir kaç metre gerisinde ise bir başka yayanın olması dikkat çekti. İlginç kaza,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi 02:28

Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi

DENİZLİ'de market sahibi 49 yaşındaki Musa Aycan'ın, işyerini soymaya çalışan pompalı tüfekli kar maskeli soyguncuyu veresiye defteriyle kovaladığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öğrencilerin Deprem Paniği Kamerada 01:53

Öğrencilerin Deprem Paniği Kamerada

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hissedilen depremde bir okulda yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin'de Zabıtalar Tarafından Arabasına El Konulan Kağıt Toplayıcısı Çocuk 00:59

Mersin'de Zabıtalar Tarafından Arabasına El Konulan Kağıt Toplayıcısı

Kağıt toplayıcısı bir çocuk zabıta ekiplerine kaptırdığı arabasını yalvar yakar geri almaya çalışsa da başarılı olamadı. Ekmek teknesi elinden alınan çocuğun insanın içini acıtan o anları...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..