#Çanakkalede batırdığımız savaş gemisine daldım!!

İsyan İzle 1:27:14

İsyan İzle

İsyan izle, İsyan full izle, İsyan hd izle, İsyan türkçe dublaj izle, Dünyada yaşanmış olan en büyük savaş, III. Dünya Savaşı sonlanmıştır ve savaş toplumu zor da olsa savaşın sonuçlarıyla yüzleşmeye koyulmuştur.Savaşın ..

Kuzey Kore ile Abd Savaşa Girerse İnsanlığın Bir Çoğu Hayatını Kaybeder 00:48

Kuzey Kore ile Abd Savaşa Girerse İnsanlığın Bir Çoğu Hayatını Kaybede

Papa Francis Kuzey Kore-Amerika Birleşik Devletleri geriliminin giderek tehlikeli boyutlara vardığını belirterek uzlaşmaya varmak için araya üçüncü bir ülkenin girmesi gerektiğini belirtti. Kahire’den Vatikan’a giden uça..

Keke Gladyatörler Belgeseli 01:00

Keke Gladyatörler Belgeseli

Kekenin savaş davullarına daha kuvvetli vurması gerek. Sosyal medyanın eğlenceli belgeselleri ile tanınan adamı Zeki Eğertaş şimdi de keke belgeseli iel karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uygulamalı Sapan Yapımı 06:37

Uygulamalı Sapan Yapımı

Arkadaşlar sapan yapılması kolay ve masrafsız bir silahtır. Çok eski devirlerden beri avlanma ya da savaş amaçlı olarak kullanılmıştır. Bizlerin çocukken ne amaçla kullandığımızı hiç söylemiyorum zaten! Sözün kısası arka..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stalingrad Film İzle 2:10:48

Stalingrad Film İzle

Stalingrad hd izle, Aksiyon ve savaş içeriği ile izleyicilerin beğenisini toplayan bir filmdir. Tür: 2013 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Savaş Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler Yapım: 2013 - Rusya IMDB Puanı: 6.9 Yönetmen..

  • Tv Series tarafından
  • 7.884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle 1:42:30

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle

Kaplan ve Ejderha Kader Kilici CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY HD izle ÖZET VE DETAY: Kaplan ve Ejderha 2 Kader Kılıcı – Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny Full izle filminin çekimleri 2015..

  • Film İzle tarafından
  • 9.385 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korkusuz Asker 2 Film İzle 1:42:30

Korkusuz Asker 2 Film İzle

Korkusuz Asker 2 Türkçe Dublaj Film İZle Özel hava biriminde görev almanın ne demek olduğunu ortaya koyan, harika bir savaş filmi. Ordu komutanı Mickey (Tom Hughes), İngiltere'nin en zorlu askeri misyon için kolları. A..

  • Tv Series tarafından
  • 4.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

13. Suikastçı Film İzle 2:05:01

13. Suikastçı Film İzle

13 Suikastçi hd izle, Suikastçılar bir grup kötü bir lordunu öldürmek için bir intihar misyonu için bir araya gelerek büyük savaş içerisinde kendilerini bulacaktır. Oyuncu kadrosu olarak Koji Yakusho , Takayuki Yamada , ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor 02:52

Savaşın Çocukları Türkçe Öğreniyor

Savaşın çocukları Türkçe öğreniyor Ülkelerini iç savaş nedeniyle terk etmek zorunda kalan ve ailesiyle Türkiye'ye gelebilenlerden sadece biri olan Afganlı Anosha Sarwari'nin okuma-yazmayı öğrendiğinde ise ilk yapmak iste..

Donald Trump'un Cnn'ni Bombalaması 00:28

Donald Trump'un Cnn'ni Bombalaması

ABD Başkanı Donald Trump ile CNN International arasında uzun zamandan beri devam eden tartışma, sosyal medya kullanıcıları tarafından farklı mecralara taşınmıştı. Bu sefer trump savaş uçaklarını bombalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem  - Savaştan Sürpriz Evlenme Teklifi! 05:13

Meryem - Savaştan Sürpriz Evlenme Teklifi!

Sonunda aradığı aşkı bulan Savaş, romantik bir sürpriz eşliğinde Sevinç'e evlenme teklifi etmeye karar veriyor. Sevinç'le olan aşkını daha ileri boyuta taşımaya karar veren Savaş, ona evlendikten sonra yaşayacakları evde..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Meryem 3. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Meryem 3. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 3. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Savaş, gerçekleri öğrenmek için Meryem'i konuşturmaya çalışıyor! Oktay, Savaş'ın gerçekleri öğrenmesini engelleyebilecek mi?..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Plajdaki Rastgele İnsanlarla Su Balonu Savaşı Yapan Ekip 05:20

Plajdaki Rastgele İnsanlarla Su Balonu Savaşı Yapan Ekip

İnsanlara bir kova su balonu vererek savaş başlatan efsane ekip...

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Açlığın Sembolü Yemenli Selim 01:26

Açlığın Sembolü Yemenli Selim

Yemen'de yaşanan iç savaş en çok onları etkiliyor. En çok onlar yara alıyor. Açlık, kıtlık onların yaşamına etki ediyor. Onlar Yemen'in çocukları. Savaşın ortasında yaşama tutunmaya çalışan Selim ve milyonlarca çocuk… He..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..