#Çanakkalede batırdığımız savaş gemisine daldım!!

Sınır Birliklerine Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:02

Sınır Birliklerine Askeri Sevkıyat Sürüyor

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçesi karşısındaki terör mevzileri Türk Silahlı Kuvvetlerine ait savaş uçakları, helikopterler ve topçu birliklerince vuruluyor. Öte yandan, sınır birliklerine yönelik askeri sevkıya..

8. Gün Yeni Dizi Teaser 01:06

8. Gün Yeni Dizi Teaser

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün” yakında ATV'de! “8. Gün” ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor. Yönetmenliğini Ç..

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Batman v Superman Adaletin Şafağı Film İzle 3:02:33

Batman v Superman Adaletin Şafağı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..

İlanla Eş Arayan Adam 03:29

İlanla Eş Arayan Adam

Elazığ'da yalnız yaşayan 60 yaşındaki memur emeklisi Savaş Savur, hazırladığı ilanla mutluluğu yakalayacağı eşini arıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marsilya 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Marsilya 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sağcı milliyetçiler güç kazanırken ve karanlık bir komplo şehrin sevilen futbol takımını hedef alırken Marsilya'yı kazanmak için verilen savaş kızışır...

Sıradan İnsanlar Hipnoz Altında Mültecilerin Yolculuklarını Yapıyor 05:34

Sıradan İnsanlar Hipnoz Altında Mültecilerin Yolculuklarını Yapıyor

Mülteci olmak gerçekten de bir parmak şıklamasına mı bakıyor? Hipnoz veya savaş kararı. Sıradan insanlar hipnoz etkisi altında mülteci yolculuğunu deneyimliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var 00:58

Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var

1921 yılında çekilmiş görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Görüntülerde Halide Edip Adıvar, Falih Rıfkı Atay, Yakup Kadri, Adnan Adıvar, Mehmet Asım ve Yusuf Tengirşenk bir arada bulunuyor. Videoyu yayınlayan ta..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlerin Kabilesinin Son Temsilcisi Chacha 01:55

Devlerin Kabilesinin Son Temsilcisi Chacha

Filipin Denizi'ndeki Hakhajima Adası'nda (Japon emperyal arşetinin savaş öncesi kroniği) yaşayan tek canlı kadro, Chacha dev kabilesinin son temsilcisi, şaşkınlıkla izliyoruz efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Kaygı Nedir 00:42

Kaygı Nedir

Kaygı organizmanın tehdit olarak algıladığı durumlarda savaş ya da kaç tepkisini verdiği bir durumdur. Kaygı karşımıza fiziksel, davranışsal ya da bilişsel olarak çıkabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Topraklar Lümpenlere Terk Edilemeyecek Kadar Mübarek Yerlerdir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Topraklar Lümpenlere Terk Edilemeyecek Kadar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu topraklar, millete silah doğrultan darbecilere, sokakları savaş alanına çeviren vandallara, eli kanlı terör örgütlerine, kalemşorluk yapan lümpenlere terk edilemeyecek kadar mübarek yerlerdir. ..

Katliam Kokan Şehir: İdlib 01:12

Katliam Kokan Şehir: İdlib

İdlib içine haftalardır süren yoğun hava saldırıları dün de devam etti. İdlib'in farklı yerlerinde hava saldırılarıyla, kimyasal saldırılarla sivilleri hedef alan Esed rejimi ve Rusya, kıyım yaptı. Rusya'ya ait savaş uça..

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü 01:21

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü

Doğu Gota'ya düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetti. Rusya ve Suriye uçakları ve füzeleri Doğu Gota'yı yerle bir etti. Gota'da en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Rusya ve Suriye savaş uçakl..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu 00:24

Afrin'deki Terör Yuvaları Böyle Vuruldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçakları tarafından dün gece düzenlenen hava harekatıyla PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah me..

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 27. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku ve Meltem arasındaki soğuk savaş nasıl son bulacak? Meltem, Tutku'nun gerçek yüzünü herkese gösterebilecek mi?..

Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:56

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Kilis’e Roketlerin Atıldığı Darmık Dağı Abluka Altına Alındı 01:11

Kilis’e Roketlerin Atıldığı Darmık Dağı Abluka Altına Alındı

Kilis'e roketlerin atıldığı Darmık Dağı, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından abluka altına alındı. Bölgede yoğun top atışları ve çatışmalar sürüyor. Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde Darmık Dağı'nın bulunduğu..

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz 00:53

İngiltere Genelkurmay Başkanı Rus Ordusunun Gerisindeyiz

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter, Rus ordusunun gelişimine ayak uydurmaya çalıştıklarını kaydetti. The Telegraph'ın haberine göre Carter, muhtemelen Kalibr füzelerini kastederek Suriye'de başarılı biçimde ku..

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..