#Çanakkalede batırdığımız savaş gemisine daldım!!

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde- 03:03

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde-

Söz : Yiğit Mahzuni - Savaş Can Kula Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Prodüktör: Yiğit Mahzuni - Mert Altınkaya Yönetmen: Ali Erkan Öztürk Işık Şefi:Emre Çakıroğlu Sözler ..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️ 31:05

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️

????Deprem Bölgesine “Kılık Değiştirip girebilirler‼️ Çok DiKKAT‼️ ????Seçim Mayıs ayında olmamalı‼️ ????Bin yıl öncenin fayı aktif‼️ ????Bin yıl önceyle, bugünün fayı birleşti. ????Peş peşe depremlere neden olabilir‼️ ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Amerika’nın Piramit Sistemi 20:03

Amerika’nın Piramit Sistemi

Biz batılı ülkelerin hepsini son derece rasyonel, son derece ciddi, her işlerini ölçüp biçerek, en liyakatli adamları işin başına koyarak yürüdüğünü düşünüyoruz... Bu belli ölçülerde doğru. Kıyasladığımız zaman başka ülk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 9 ay önce
TÜRKİYE'YE DAİR DİKKAT ÇEKİCİ UYARI! 46:38

TÜRKİYE'YE DAİR DİKKAT ÇEKİCİ UYARI!

02:22 Büyük Ortadoğu Projesi nedir? 06:57 Ülkeler küresel şirketler tarafından yönetilecekler 14:12 Turgut Özal Avrupa Yerel Özerklik Şartnamesini imzaladı 15:42 Eyalet sisteminin adı yerel yönetimlere özerklik mi ol..

  • STUDIO AS tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 6 ay önce