#Çanakkale’nin

Deniz Akkaya'nın Kızı Ekran Yüzü Olacak 02:44

Deniz Akkaya'nın Kızı Ekran Yüzü Olacak

Deniz Akkaya'nın Kızı Ekran Yüzü Olacak İzle..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Dolar Basarken Yakalandı - Röportaj Adam 01:56

ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Dolar Basarken Yakalandı - Röportaj Adam

ABD'nin Aradığı Türk Yeniden Sahte Dolar Basarken Yakalandı. Bayram Öncesi Piyasaya Sürülmesi Beklenen Dolarlar İmha Edildi...

  • JET TV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne Dedi 15:42

Ümit Besen Aleyna Tilki'nin Çalıntı Olduğu Söylenen Şarkısı İçin Ne De

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen Harbiye Açıkhava’da 35 yıl aradan sonra aynı sahnede buluştu. Mustafa Sandal ve Pamela’nın da sahneye çıktığı gece oldukça renkli geçti. Ümit Besen, Aleyna Tilki'nin şarkısını çaldığı iddi..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dert Bende Filmi'nin Galası Yapıldı 05:31

Dert Bende Filmi'nin Galası Yapıldı

Başrollerini Ümit Kantarcılar, Onur Dilber'in Paylaştığı Dert Bende Filmi'nin Galası Ünlülerin Katılımıyla Gerçekleşti. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...! 00:59

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...!

Muhteşem.....! TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GURURU...!???????????? Milli ve yerli, Made in TÜRKİYE.... Türkiye'nin 58 yıl önce yarım kalan yerli otomobil hayalimiz bugün gerçek oldu.....

  • PengoTV tarafından
  • 322 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan 02:04

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan

86 yıl sonra tekrar cami statüsüne kavuşan Ayasofya-i Kebir Camii'nin halıları Manisa’nın Demirci ilçesinde üretiliyor. Yüzde yüz yerli yünden üretilen halılar özel tekniklerle dokunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin güç katacak tesisleri hizmete açtı 04:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin güç katacak tesisleri hizmete açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyete geçirilen TÜBİTAK Yeni Mükemmeliyet Merkezi’nin açılış törenine katıldı...

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü 07:01

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül’de İstiklal İçin Kararlılık yürüyüşü düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yapılan yürüyüşte ..

Terör Örgütü PKK'nın Sincar'daki Kampları 01:38

Terör Örgütü PKK'nın Sincar'daki Kampları

6 yıldır Irak'ın Sincar ilçesinde varlık gösteren terör örgütü PKK'nın kampları görüntüledi. Görüntülerde PKK'nın Sincar'da herhangi bir engelle ile karşılaşmadan hareket ettiği açıkça görüldü...

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye getirildi 01:03

PYD_YPG’nin sözde Tugay Komutanı İbrahim Babat yakalanarak Türkiye'ye

Milli İstihbarat Timi (MİT), PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD/YPG’nin sözde Şehit Cemşit Tugayı Komutanı İbrahim Babat’ı Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonuyla sağ olarak yakalayarak Türkiye’ye getirdi...

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci 00:59

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci

Artvin’in Yusufeli ilçesinde gövde inşaatına 7 yıl önce başlanan Yusufeli Barajı’nın beton gövdesi tamamlandı. Türkiye'nin en yüksek barajının beton gövdesinin 7 yıllık yapım süreci time-lapse tekniğiyle 1 dakikaya sığdı..

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu 01:14

10 yaşındaki Nira’nın acı sonu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir sitenin bahçesinde, havuzdan çıktıktan sonra fenalaşan 10 yaşındaki Nira Akyürek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Nira’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için ..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi vatandaşları duygulandırdı 06:11

Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisi vatandaşları duygulandırdı

Türkiye'nin filosuna kattığı 4'üncü sondaj gemisi, Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı'na yanaştı. Geminin yanaşmasını sahilden izleyen vatandaşlar, duygulandı. Gözleri dolarak konuşan Arif Tokmakçı, Bu gemi ..

ABD'de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konuşuluyor 01:51

ABD'de Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması konuşuluyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde Türkiye’nin NATO ‘dan çıkarılması talepleri konuşulmaya başlandı. National Review (neyşınıl riviıv) isimli dergide, Türkiye'yi NATO'dan atma vakti başlıklı bir yazı yayımladı. Yazıda, İs..

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri 08:07

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri Benim soyumdan gelenler değil, benim izimden gidenler bendendir. (Hz. Ali) Aç kalmak alçalmaktan iyidir. (Hz. Ali) Hazreti Ali kimdir? ALI = Allahin aslanidir, ilmin kapisidir, toprag..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Avrasya Tüneli'nin İçi 06:11

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Görüntülerde tünelin içindeki aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının bittiği görülüyor. Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi gör..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti 00:55

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti

İngiltere’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi İvan Rogers Brexit sürecinin başlamasına birkaç hafta kala sürpiz bir şekilde istifa etti. İvan Rogers 2013’te AB Büyükelçisi olarak görevlendirilmişti. Siyasi uzman Vivien Pertus..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması 00:43

Francis Kone'nin Rakip Kalecinin Hayatını Kurtarması

Çek Ligi'nde Bohemians 1905 ile Slovacko arasında oynanan maçta çok talihsiz bir pozisyon yaşandı. Karşılaşmanın 30. dakikasında mücadele 0-0 devam ederken Bohemians 1905 kalecisi Martin Berkovic, takım arkadaşı Daniel ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce