#Çare gitme desem müzik dinle

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik 55:55

Paranormal Olaylar O Köyde Bir Gece Geçirdik

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Gamze Ökten  - Anlamıyosun ( Remix ) 04:06

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix )

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim anlar halimi Sen de anlamazsan halim yaş Kim özlerki beni Sen özlemezsen ben derdimden ayyaş Geçmesin zaman Olmasın sabah Doğmasın güneş Dönmesin Dünya..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber You 03:04

Justin Bieber You

Sitting here, all alone Watching the snow fall Looking back at the days We threw them snow balls I can't believe I'm putting the tree all by myself I need youuuu And nobody else And I'm sorry dear If I pushed you away C..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivaslı Nazo - Yara Gibisin 04:30

Sivaslı Nazo - Yara Gibisin

Şarkı Sözleri Çatardın Kaşını Şimşek Çakardı Topragını Sokup Dalın Kırardın Bu Dünyada Mutlu olsam Ne Vardı Kederin Benimle Namın Benimle Sen Nasıl Bir Yarsın Yara Gibisin Hançerin Sinemde Çare Gibisin Bana Gurbet Elde..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final) 03:05

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) We’re so alike, yet different At a loss for words, stuttering It don’t make sense, what’s happening? I just don’t understand What’s this fight all for? What’s the cost of life in th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..