#Çare korkma artık müzik dinle

Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı 06:24

Mersin'de badem üretimi yaygınlaştı

Mersin'in Gülnar ilçesinde üretimi yaygınlaşan bademde sezonun ilk ürün hasadına başlandı. İlçede bu yıl 21 bin dekar alanda 2 bin 500 rekolte bekleniyor. Mersin'in Gülnar ilçesinde genellikle arazilerde sınır bitkisi o..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

Öğretmen 7. Bölüm 2. Fragmanı

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmak..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..