#Çare korkma artık müzik dinle

Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Barakka - Alevler İçindeyim 04:11

Barakka - Alevler İçindeyim

Alevler İçindeyim şarkı sözleri ile İşte tam karşımda Buldum seni bir anda Kalbimde güçlü bir fırtına Zaman durdu sanki Sözlerim tükendi Alevler içindeyken şimdi Kaçmak istesem de uğraşmak boşuna İçim acıyor sen yanım..

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biometrix - Still Awake 03:12

Biometrix - Still Awake

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I'm still wide awake Can't sleep but I'm never looking back now Can't eat but I'm never looking back now. Can't fight the feeling I'm still wide awake tonight Clock..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var) 03:34

Azerin - Beri Gel Gara Göz (Bahçalarda Barım Var)

Bahçalarda Barım Var Iğdır-Fatih Kısaparmak-Erkan Sürmen Bahçalarda Barım Var Bir Heyva Bir Narım Var Galem Gaş Gara Gözlü Hoş Bahışlı Yarim Var Beri Gel Gara Göz Gel Gel Gara Göz Bu Bağrımda Yare Göz Der..

  • PengoTV tarafından
  • 1.794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Little Mix - No More Sad Songs (Official Video) ft Machine Gun Kelly 04:08

Little Mix - No More Sad Songs (Official Video) ft Machine Gun Kelly

[Verse 1: Perrie] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [Pre-Chorus: Leigh-Anne] For tonight, I'm going to get ..

Lady Gaga - Super Lover 03:49

Lady Gaga - Super Lover

LADY GAGA LYRICS Super Lover Oh oh, oh oh. Oh! Your super lover. Oh oh, oh oh. Oh! Your super lover. Black lights and designer blues With my tattoos of I-love-yous. I just put on these dancing shoes To prove my love ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri ] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [L..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home For t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Chainsmokers - Wake Up Alone (feat. Jhené Aiko) 03:37

The Chainsmokers - Wake Up Alone (feat. Jhené Aiko)

Şarkı Sözleri Now I got cars, now I got clothes, now I got money Now I got crowds screamin' my name sayin' they love me You got real close, say I'm not alone, you understand me But late at night, when I close my eyes, th..

Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aysun Gültekin - Eledim Böllük Eledim (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 03:29

Aysun Gültekin - Eledim Böllük Eledim (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana

öz/Güfte-Beste: Anonim, Erzurum Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi canan buna ne çare Bir güzel simâdır aklımı alan Aşkın sevdasını canan sin..

LP - Tightrope 04:40

LP - Tightrope

Hold on, I know you're scared But you're so close to heaven Eyes shut tight Just pretend you're like a feather Flew down the clouds together But don't look down, not ever Don't ask why Just look out unto forever All th..

Beyoncé - Love Drought 03:25

Beyoncé - Love Drought

Ten times out of nine, I know you're lying But nine times outta ten, I know you're trying So I'm trying to be fair And you're trying to be there and to care And you're caught up in your permanent emotions All the loving ..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake 03:49

Rihanna - Work (Explicit) ft. Drake

Work (feat. Drake) [Chorus - Rihanna:] Work, work, work, work, work, work He say me have to Work, work, work, work, work, work! He see me do me Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt! So me put in Work, work, work, work, w..

Selena Gomez - Rare (Official Music Video) 03:43

Selena Gomez - Rare (Official Music Video)

LYRICS Baby You’ve been so distant from me lately And lately Don’t even wanna call you baby Saw us getting older Burning toast in the toaster My ambitions were too high Waiting up for you upstairs Why you act like I’m..

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Özgür Şener - Senin 03:43

Özgür Şener - Senin

Senin şarkı sözleri ile Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne kork ne de kederlen Senin bu dünya senin, gerçekten seversen Fısıldıyor bana, içimde karanlığa, Yarınlara vursun bir dalga umut Der ki; Hiçbir şeyden korkma, ne..

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..