#Çare korkma artık müzik dinle

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması 04:43

Hakan Kayaner - Bilinmeyen Saati Uygulaması

Bilinmeyen Saati Uygulaması şarkı sözleri ile Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, Sevmekte yok artık sevmek yok artık hiç kimseyi. Sen yaz saati uygulaması ben kış saati, Ortak bir takvimimiz bile ol..

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün 03:19

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün

Bugün Senin Doğum Günün Belma Sera Bugün senin doğum günün Uzaktan kutluyorum canım Artık iki yabancıyız Kalbimde hep olacaksın. Kumsaldaki kumlar kadar Benden sana mutluluklar Her şey senin gönlünce olsun Bugün senin ..

Tarık Mengüç - Naş Naş 04:21

Tarık Mengüç - Naş Naş

Benim Yarimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Aşkımı Da Kim Üzdü… Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Güzelimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı… Benim Bebeğimi Da Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı! Hadi Hadi H..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle 04:15

Ebru Yaşar Bana Birşeyler Söyle

dualarınla yaşamadım ki bedduanla nasıl öleyim senden bir hayır göremesem de değişirsin bir gün bu da dileğim sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Doğanay Temurkan - Seni Arıyorum 04:12

Doğanay Temurkan - Seni Arıyorum

Artık o şarkıları kimin için söylediğini bilmiyorum. Çünkü benden sonra bir başkası oldu. Aynı şeyi sana yaşatmıştım doğru. Şimdi bu acıyla nasıl yaşadın biliyorum. Evdeki o küçük odada seni arıyorum. Durmadan dolaşıyor..

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Bergen - Eller Aldı 03:41

Bergen - Eller Aldı

Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı.. Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Barışmam 03:27

İbrahim Tatlıses - Barışmam

Barışmam gözlerînle, Yalancı sözlerînle, Barışmam yüreğînle, Barışmam… Barışmam yalancısın, Yüreğîmde sancısın, Artık sen yabancısın, Barışmam… Barışmam ağlasan da, Yüreğîmî dağlasan da, Mesajlar yollasan da, Barışmam… B..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh 03:11

İlyas Yalçıntaş - Kirli Kadeh

Kirli Kadeh şarkı sözleri ile Karanlıkmış senin dünyan Görülmen çok zor, çok zor Azaltılmış bütün sevgin dokunmak çok zor, çok zor Bir bilsen kalbim bir bilmece Vazgeçmem söz verdim bu gece Ben nasıl yandım böyle Bin ..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Burak Sayın - İmkansız 04:07

Burak Sayın - İmkansız

İMKANSIZ Kaldım yine kendimle İç seslerim hep peşimde. Gözlerimde pişmanlıklar Cevapsız sorduğum sorular Çok geç artık yıllar tükendi Hayaller bizi çoktan terk etti Görmek imkansız Görmek imkansız seni Düşlerimden başk..

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu 03:31

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Alisimin Kaslari Kara Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Alisimin Kaslari Kara: alişimin kaşları kare aman sen açtın sineme yare bulamadım derdime çare aman görmedin mi ah civa..

Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam 09:40

Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam

Kar yağmıştır. Mine ve Müge babalarını yardımı il kardan adam yaparlar. Mine ev dışında kardan adamın yalnız kalacağına inanır. Onun ile ilgili hayaller kurar. Kardan adam yalnızdır ve çok sıkılmaktadır. Mine çare olarak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..