#Çare korkma artık müzik dinle

Yılmaz Yıldız - Saçıyon Liraları 03:06

Yılmaz Yıldız - Saçıyon Liraları

Saçıyon Liraları şarkı sözleri ile Ne görürsen alıyorsun Bar pavyon geziyorsun Hiç arkana bakmıyorsun Bu gidişe dur artık Köyden Geldin Buruya İçiyon biraları Kafan kıyak olunca Saçıyon liraları Hemen aşık oluyorsun ..

Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video) 02:40

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video)

TEMMUZ ŞARKISI Söylesin artık, temmuz şarkısını Bu sonbahar bize yaramadı. Özlesin artık, mayıs haziranı, Kavuşsunlar, ayrılık yakışmadı. Gelsin birden uyandırsın, kokusu yosunlarının Uyutsun dizinde , safir geceler uy..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Yunus Kırmacı - Riya 03:01

Yunus Kırmacı - Riya

Riya şarkı sözleri ile... Hep mi yalan bu dünya Hep mi söylenenler riya Mecnun Leyla’yı sevmemiş, Aslı Kerem’e yanmamış, Hepsi yalan hepsi riya Şirin Ferhat’ı duymamış Aşkına gönül vermemiş Hepsi yalan hepsi riya He..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Ebubekir Yarçın - Yağmur 02:47

Ebubekir Yarçın - Yağmur

Yağmur şarkı sözleri ile Yine saatler on dokuz Birimiz ötekisinde bak yokuz Zaman nasıl da geçmiş öyle Acımasız olmuş unutmuşuz Hani o gün titrek ellerinle Sar beni bir ömür kalbinle Aniden susan o yağmurla Başlamıştı..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip 04:18

Emrah Haydi Simdi Gel Film Klip

Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum s..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Berkay - İki Hece (Official Video) 03:41

Berkay - İki Hece (Official Video)

Söz, Müzik & Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Back Vokal: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Yönetmen: Murat Joker Şarkı Sözleri: Öncesinde belliydi sahte duyguların Anlamazlıktan geldim masald..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce