#Çare korkma artık müzik dinle

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek 01:07

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek

Bolivya'da bir maç sırasında artık gelenek haline gelen sahaya köpek girmesi gündem oldu. Bu kez oldukça heyecanlı ve hazırlıklı gelen köpek, kucaklanarak sahanın dışına alındı...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil 00:15

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil

Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Mesut'a başarılar diliyoruz ve ona çok benzeyen birini paylaşıyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küçük esnafın yüzünü güldüren düzenleme 02:04

Küçük esnafın yüzünü güldüren düzenleme

1500 METREKAREDEN KÜÇÜK ZİNCİR MARKETLERDE ARTIK TÜTÜN ÜRÜNLERİ, CEP TELEFONU, ELEKTRONİK EŞYA VE MOBİLYA SATILAMAYACAK. İŞTE KÜÇÜK ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN O ÇALIŞMANIN DETAYLARI....

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize haram ettik” 03:37

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ula

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını artık yepyeni bir Türkiye’nin var olduğunu belirterek, “Ömrümüzü halkımıza vakfettik. Hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize hara..

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde! 00:33

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde!

İSTANBULLULAR DİKKAT! VALİLİKTEN HEM GENÇLERİMİZİ HEM YAŞLILARIMIZI SEVİNDİRECEK BİR AÇIKLAMA GELDİ... 15 OCAK'TAN BERİ SÜREN TOPLU ULAŞIM YASAĞI KALDIRILDI... ARTIK 20 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ VE 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZ TO..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..